מרכיבים
1 קילו פרגיות
מרכיבים למרינדה
¼ כוס שמן זית
הכי מעניין
½ כפית פפריקה מעושנת
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית אבקת שום
1 כף רוטב טריאקי
1 כף סירופ מייפל
3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה.
- שמים את הפרגיות בקערה, מוזגים את המרינדה ומערבבים היטב. אם לא ממהרים, מכסים ומקררים במקרר כשעה.
- צולים את הפרגיות על האש, או בנינג׳ה גריל (12־15 דקות) או במחבת על אש בינונית, עם שמן זית – 15 דקות מכל צד. למחבת מומלץ להוסיף מעט מים במהלך הצריבה ולכסות עם מכסה לתוצאה רכה וטעימה.