המרכיבים ל- 14 מנות:
קילו חזה עוף פרוס לנתחים דקים
1/3 כוס סילאן טיבעי ללא סוכר
הכי מעניין
כפית מלח
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס חרדל
עלי חסה קטנים ממרכז החסה
פלפל אדום פרוס למקלות

קיצור דרך: נשארו לכם שניצלים משבת? פרסו אותם לנתחים דקים והגישו אותם בדרך מקורית ומלאת קראנצ׳
אפרת ליכטנשטט | שניצל וינאי.
אופן ההכנה:
- מערבבים את חומרי המישרה: סילאן, חרדל, מלח ושמן זית. יוצקים את המישרה על נתחי העוף ומעסים אותו היטב. ניתן להשרות את העוף במרינדה במשך כמה שעות וכל המרבה הרי זה משובח.
- מחממים מחבת עם ציפוי למניעת הדבקה ועדיף מחבת פסים, מוסיפים למחבת מעט שמן זית. מניחים במחבת נתחי עוף וצולים אותם משני הצדדים עד שישחימו. ממשיכים להכין את כל הכמות.
- אורזים בקופסאות נפרדות את החסה ואת העוף ואת ה׳כורך׳ מצלחתים בשטח. מניחים בתוך עלה חסה מנת עוף עם עיטור פילפלים אדומים ומגישים.