מרכיבים
175 גרם (¼1 כוסות) קמח כוסמין
1 כפית שטוחה מלח
הכי מעניין
2 כפיות גדושות תבלין זעתר
¼ כוס מים רותחים
¼ כוס שמן
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל־180 מעלות טורבו. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים מים רותחים ושמן ומעבדים בידיים לבצק נעים ורך.
- מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים על נייר אפייה כל כדור לעלה דק דק דק.
- חותכים לריבועים בעזרת גלגלת פיצה או סכין ומעבירים את הנייר לתבנית גדולה (אין צורך להפריד בין הקרקרים).
- אופים 10־15 דקות עד שהקרקרים יבשים ופריכים