קרקר כוסמין עם זעתר

מתכון לקרקר כוסמין עם זעתר

קרקר כוסמין עם זעתר. | אפרת ליכטנשטט

קרקר כוסמין עם זעתר. | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים

175 גרם (¼1 כוסות) קמח כוסמין

1 כפית שטוחה מלח

הכי מעניין

2 כפיות גדושות תבלין זעתר

¼ כוס מים רותחים

¼ כוס שמן

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות טורבו. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים.
  2. מוסיפים מים רותחים ושמן ומעבדים בידיים לבצק נעים ורך.
  3. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים על נייר אפייה כל כדור לעלה דק דק דק.
  4. חותכים לריבועים בעזרת גלגלת פיצה או סכין ומעבירים את הנייר לתבנית גדולה (אין צורך להפריד בין הקרקרים).
  5. אופים 10־15 דקות עד שהקרקרים יבשים ופריכים