מרכיבים
500 גרם תפוחי אדמה קטנים
2 קופסאות טונה
חופן שעועית ירוקה
הכי מעניין
לרוטב
2 כפות שמן זית
2 כפות מיונז
1 כף חרדל דיז'ון חלק
1 שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור
להגשה
עירית קצוצה
אופן ההכנה
1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין מוצקים. לאחר הבישול שוטפים אותם במים קרים ומעבירים לקערה גדולה.
2. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח.
3. בצנצנת מערבבים היטב את הרוטב.
4. מסננים את הטונה מהנוזלים שבקופסה ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה.
5. מסננים את השעועית ממי הקרח ומוסיפים לקערה.
6. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
7. לפני ההגשה מפזרים עירית קצוצה.