מרכיבים
1 אננס בינוני או 2 קטנים (600 גרם בשר אננס נטו)
400 מ"ל שמנת מתוקה או קרם קוקוס
3 חלמונים
הכי מעניין
3 כפות (40 גרם) קורנפלור
1 כפית מלח
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 כף תמצית וניל
50 מ"ל שמן זית
מחטי רוזמרין מ־2-4 ענפים
מיץ וקליפה מליים אחד
להגשה
סוכר דמררה
אופן ההכנה
- חוצים את האננס לשניים, מרוקנים את הליבה ואת כל התוכן כך שהחצאים יישארו ריקים כמו סירות ושומרים אותם בצד. את בשר האננס שמים בבלנדר יחד עם כל המרכיבים.
- טוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה.
- מוזגים את התערובת לתוך סירות האננס ששמרנו בצד ומעבירים למקרר להתייצבות למשך מינימום 4 שעות.
- לפני ההגשה: מפזרים סוכר מעל הקרם ומשתמשים במבער כדי לקרמל את הסוכר.