הקיץ הזה טעים יותר: 10 חידושים מרעננים ממדפי המזון שתרצו לנסות

גלידה עם טאץ' של מיקי שמו, סדרת מוצרים קטוגניים מדובאי, סוכריות פטל-לימון כפולים, משקה שיבולת שועל בטעם אייס קפה, קפסולות קפה בטעמי שוקולד נוגט וקוקוס, ואפילו ניוקי שמרגיש כמו "ענן" בפה - מה תבחרו?

10 מוצרים חדשים לקיץ | יח"צ

10 מוצרים חדשים לקיץ | צילום: יח"צ

תוכן השמע עדיין בהכנה...

הקיץ כבר כאן והמותגים נערכים עם חידושים מושקעים, מהנים ולעיתים גם בריאים יותר, שישדרגו לכם את השגרה ואת המזווה: מנות אישיות של סורבה טבעוני מבית בן&ג'ריס, ממרח נוטלה במהדורת זריחות ישראליות וכוס קפה יטבתה בדרכים - על בסיס שיבולת שועל.

1

מה חדש? בשורה לשוחרי התזונה הקטוגנית: סדרת מוצרי קיטו חדשה בישראל – לחמים, פסטות, בסיס לפיצה וקרואסונים.

מה החידוש? המהפכה הקטוגנית ממשיכה לסחוף את עולם התזונה ועתה מגיעה גם אל מדפי המזון בישראל עם בשורה חדשה לצרכנים: סדרת מוצרים חדשה ואיכותית של "דופרייז" מדובאי, המותאמת לתפריט הקטוגני, שומרי אורח חיים בריא ואוהבי טעם איכותי לא מתפשר.

הכי מעניין

שורה תחתונה: התזונה הקיטוגנית זוכה לפופולריות עצומה ברחבי העולם ונחשבת בעיני רבים לאחת הגישות היעילות והמאוזנות לשמירה על רמות אנרגיה יציבות, הפחתת צריכת סוכרים ושליטה תזונתית לאורך זמן. סדרת מוצרי הקיטו מביאה את הפתרונות האלו למטבח הביתי, עם מגוון מוצרים טבעיים העשויים מקמח טפיוקה, עשירים בטעם וללא חומרים משמרים, צבעי מאכל מלאכותיים או תוספת סוכר.

קרואסון קיטוגוני | יח"צ

קרואסון קיטוגוני | צילום: יח"צ

2

מה חדש? גלידות נסטלה פותחת את עונת הגלידות 2025 ומשיקה מגוון מוצרים חדשים ומפנקים, לצד שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם השף-קונדיטור מיקי שמו. בין החידושים העונה יהיו מוצרים חדשים בסדרות אקסטרים, קראנץ', לה פרוטה, 99 קלוריות, לייט וגם מוצר חדש בלה-קרמריה.

מה החידוש? העונה גלידות נסטלה בחרה במיקי שמו להוביל את סדרת Extreme Patisserie, המביאה את עולם הפטיסרי (קינוחים) למקפיאי הגלידות. במסגרת שיתוף הפעולה, הם עבדו במשך השנה האחרונה ויצרו שני טילוני אקסטרים.

תחת המותג קראנץ' (Crunch), גלידות נסטלה משיקה את מאגדת מיני קראנץ' שוקו-עוגיות. המארז כולל 5 יחידות של שלגוני גלידת שוקולד בציפוי שוקולד לבן ושברי עוגיות שוקולד.

שורה תחתונה: חידושים מרגשים שמשלבים יצירתיות קולינרית ומענה לטרנדים בולטים בישראל.

אקסטרים פטיסרי, מיקי שמו | גלידות נסטלה

אקסטרים פטיסרי, מיקי שמו | צילום: גלידות נסטלה

3

מה חדש? קינדר ג'וי מביא את חוויית "עולם היורה" לישראל, חוויה כפולה של טעם והרפתקה.

מה החידוש? מהדורה מוגבלת עם סדרת הצעצועים החדשה של פאנקו פופ "עולם היורה" זמינה כעת ברשתות השיווק. קינדר ג'וי מציע חוויה כפולה וייחודית – פינוק של קרם חלב וקקאו טעים עם שני כדורי וופלים קראנצ'יים, לצד צעצועי עולם היורה שמציתים את הדמיון והסקרנות.

שורה תחתונה: הסדרה החדשה כוללת 23 פריטים מלהיבים - צעצועי פאנקו פופ בעיצוב דינוזאורים ומגוון אביזרים כיפיים ושימושיים.

מארז קינדר ג'וי עולם היורה | פררו

מארז קינדר ג'וי עולם היורה | צילום: פררו

4

מה חדש? המותג אלפרו מרחיב את סדרת המשקאות המצוננים עם שני טעמים מרעננים: שיבולת שועל בטעם וניל-עוגיות ושיבולת שועל בטעם אייס קפה – במהדורה חוזרת.

מה החידוש? שני המשקאות מבוססים על שיבולת שועל, לא מכילים לקטוז ומועשרים בסידן ובוויטמינים.

שורה תחתונה: משקה אלפרו בטעם וניל-עוגיות משתלב בצורה נפלאה בקפה (קר או חם), שייקים, קורנפלקס ושתייה ישירה – ומספק חוויה טעימה, מרעננת ומזינה. אלפרו אייס קפה, שחוזר במהדורת קיץ מוגבלת, מיועד לשתייה קרה, עם או בלי קרח – פתרון קיצי מרענן לחובבי קפה המעוניינים באופציה צמחית.

אלפרו אייס קפה שיבולת שועל | סטודיו שטראוס

אלפרו אייס קפה שיבולת שועל | צילום: סטודיו שטראוס

5

מה חדש? יטבתה משיקה כוס קפה על בסיס שיבולת שועל לדרך – חוויית קפה מפנקת, עכשיו גם על בסיס שיבולת שועל.

מה החידוש? המשקה החדש מבוסס על 100% פולי קפה ערביקה איכותיים והוא פותח במיוחד עבור קהל רחב של מפחיתנים, טבעוניים, שומרי כשרות או רגישים ללקטוז – בלי להתפשר על הטעם או התחושה המפנקת של קפה אמיתי.

שורה תחתונה: פתרון נוח לצריכה בדרכים, בעבודה או סתם באמצע היום – עם כל הטעם הטוב והפינוק של קפה, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.

כוס קפה לדרך על בסיס שיבולת שועל | סטודיו שטראוס

כוס קפה לדרך על בסיס שיבולת שועל | צילום: סטודיו שטראוס

6

מה חדש? המותג הקולינרי מאסטר שף משיק לראשונה: ניוקי ומיני ניוקי באריזה עומדת (ללא ואקום).

מה החידוש? סדרת הניוקי החדשה מיוצרת באיטליה וכוללת ניוקי בגודל "רגיל" וגם מיני ניוקי, שגודלם כמחצית, לביסים קטנים יותר.

שורה תחתונה: פתרון מושלם לארוחה טעימה, משביעה ומפנקת לכל המשפחה, בקלות ובמהירות. הניוקי שמתקבל לאחר הבישול רך ונעים בפה כמו "ענן".

מאסטר שף ניוקי | יח"צ

מאסטר שף ניוקי | צילום: יח"צ

7

מה חדש? לקראת עונת הקיץ החמה, קפה עלית מבית שטראוס משיק מהדורת קפסולות קיץ מרעננת – קפסולות אפוגטו בטעם שוקולד נוגט וקפסולות קפה קר בטעם קוקוס.

מה החידוש? חובבי הקפה יוכלו ליהנות מקפסולת אפוגטו בטעם שוקולד נוגט, המומלצות לשילוב עם כדור גלידת וניל, ליצירת קינוח קרמי מעורר בעל טעמי קפה עשירים. הקפסולות מתאימות גם להכנת קפוצ'ינו, המעניק איזון מושלם בין מרירות למתיקות. כמו כן, לאור בקשות חוזרות של הצרכנים, הושקו מחדש קפסולות קפה קר בטעם קוקוס, במהדורה מוגבלת.

שורה תחתונה: הקפסולות הייחודיות המיועדות לקפה קר משלבות טעמי קפה איכותיים יחד עם טעמי קוקוס טרופיים מרעננים, המשתלבים יחד בהרמוניה ויוצרים טעם מעודן וקליל.

קפסולות אפוגטו של עלית | סטודיו שטראוס

קפסולות אפוגטו של עלית | צילום: סטודיו שטראוס

8

מה חדש? טיק טק TWO, סדרה חדשה ללא סוכר בשילוב שני טעמים, המיועדת להעניק חוויית טעם מעוררת חושים ומהנה.

מה החידוש? טיק טק TWO מושק בישראל בשני שילובים מלהיבים:

• פטל ולימון – שילוב פירותי ומעורר חושים, שמפגיש בין הטעם המתקתק של הפטל לבין החמיצות המרעננת של הלימון, לטעם מפתיע וכיפי

• מנטה עדינה ומרעננת – טעם מנטה מרענן, שמשלב בין מתיקות מעודנת לבין רעננות עוצמתית. מושלם לכל רגע ביום

שורה תחתונה: כל סוכריית טיק טק TWO כפולה בגודלה מהסוכריות המקוריות של טיק טק, עם שתי שכבות נפרדות, שמספקות ניגודיות בטעם בכל צד, ועם מרקם חלק. הקונספט הדו-טעמי מוסיף חידוש אמיתי לקטגוריית הסוכריות ומגדיר מחדש את הציפיות ממוצרים ללא סוכר.

טיק טק טו בטעם לימון פטל | פררו

טיק טק טו בטעם לימון פטל | צילום: פררו

9

מה חדש? בן&ג'ריס משיקים מארז רביעיית מנות אישיות: סורבה פינה-קולדה שמכיל ארבע מנות אישיות טבעוניות, ללא גלוטן, פרווה – עכשיו גם במארז אישי ונוח.

מה החידוש? מדובר בסורבה שמקבל טוויסט חדש ולראשונה מגיע גם במארז רביעייה של מנות אישיות. סורבה פינה-קולדה הוא שילוב של סורבה קוקוס ואננס, בתוספת צ'אנקים מתוקים של אננס.

שורה תחתונה: מושלם לאירוח, קל לחלוק עם חברים או משפחה ומתאים גם לרגע של פינוק אישי.

מאגדת סורבה פינה-קולדה של בן&גריס | יח"צ

מאגדת סורבה פינה-קולדה של בן&גריס | צילום: יח"צ

10

מה חדש? נוטלה משיקה את המהדורה המוגבלת של "נוטלה בוקר טוב": שילוב של תמונות של הזריחות היפות ביותר בישראל עם הטעם האהוב והמוכר של נוטלה.

מה החידוש? ממרח הקקאו ואגוזי הלוז האייקוני משיק מהדורה מוגבלת חדשה בהשראת היופי עוצר הנשימה של הזריחות בישראל, בדיוק בזמן לקראת הקיץ. הסדרה כוללת 5 צנצנות מעוצבות (900 גרם כל אחת), כשעל כל אחת מהן תמונה של זריחה שונה מנקודות נבחרות ברחבי הארץ.

שורה תחתונה: ממרח שהוא חלק בלתי-נפרד מבקרים משפחתיים כבר דורות, והמהדורה הזו מוסיפה רובד נוסף של קסם לרגעים האלו, עם טעם מופלא ונופים מרהיבים.

"נוטלה בוקר טוב" מצדה | פררו

"נוטלה בוקר טוב" מצדה | צילום: פררו