מרכיבים
300 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
1 כפית מלח
אופן ההכנה
3. כשהנוזל מבעבע, ממשיכים לבשל 4־5 דקות נוספות על אש גבוהה תוך בחישה ומכבים את האש.
מוזגים לצנצנות ומצננים.
300 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
1 כפית מלח
3. כשהנוזל מבעבע, ממשיכים לבשל 4־5 דקות נוספות על אש גבוהה תוך בחישה ומכבים את האש.
מוזגים לצנצנות ומצננים.
*המבצע למצטרפים חדשים בהתאם לתקנון המבצע
צלייה, אפייה, קריספיות מושלמת או מניעת חריכה – המיקום בתנור קובע הכול. מדריך מעשי שיעזור לכם להבין היכן למקם את...
שמחה רבה עם שלל ירקות העונה הטריים והמשגעים
אם כבר שבוע שלם של מצות, אז שיהיה בכיף
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©