שבוע רגוע: חן ניסן עונה על השאלון

הברמן של "הרוזה" המחודש עושה כול מה שהוא צריך כדי להישאר רגוע במהלך המשמרת, כולל לשתות מדי פעם דרינק קטן עם לקוחות ולגייס את הצוות שלדבריו הוא הכי טוב בעיר

רוי רגב | 1/9/2009 15:38 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בימים אלה, ולאחר שיפוץ מקיף, נפתח מחדש ה"רוזה", בר שכונתי מצליח בצפון הישן של תל-אביב. כעת מתהדר המקום גם במספר שולחנות באוויר הפתוח שמחוץ לבר וקומה שנייה מטופחת. לכבוד המאורע וגיוס צוות העובדים החדש במקום, החלטנו לתפוס לשיחה את הברמן חן ניסן בן ה-26 ולאלץ אותו לענות לנו על השאלון.

חן ניסן
חן ניסן צילום: אלבום פרטי
ברזומה של ניסן מגוון עבודות במסעדות ובברים, החל מראשון לציון ועד לתל-אביב. בשנתיים האחרונות היה עסוק בעיקר בלימודי סאונד בדרום הארץ וכעת הוא חזר לתעשיית חיי הלילה בקול תרועה רמה. בעתיד הוא מתכוון לעסוק בעריכת וידאו וכרגע הוא משקיע את מרצו ברוזה כי "צריך לעשות כסף". למרות שצוות המקום חדש, ניסן מדווח כי מדובר באחד מהצוותים הטובים איתם עבד.

מהי לדעתך התכונה החשובה ביותר שברמן טוב צריך לרכוש?
"אני חושב שברמן טוב צריך להיות קודם כל לויאלי למקום בו הוא עובד. צריך להיות פנוי למתן כמה שיותר משמרות ואם זה משרת את שני הצדדים אז גם לדחוף לכך שיוציאו יותר כסף על הבר. אני לא מאמין שצריך להוציא מהלקוח כסף בכוח, אבל אם הוא רוצה לשתות אני אהיה שם בשבילו".

מהו הטיפ הגדול או המוזר ביותר שקיבלת?
"האמת שלפני כמה שנים השאיר לי תייר שישב אצלי על הבר שטר נשיר של שני דולר, המכונה "Lucky Number 2". מאז אני הולך איתו לכל מקום בארנק. האמת שאני לא סגור על זה שזכיתי למזל טוב מהשטר הזה, אבל מילא".

מתי רצית בפעם האחרונה לשבור בקבוק בירה ללקוח על הראש?
"האמת שזה לא קרה לי מעולם. קל מאוד להתעצבן בעבודה הזאת אבל אני משתדל להגיע רגוע, אחרת אי אפשר לשרוד ארבע משמרות בעבודה הזאת. בסך הכול הרבה מאוד לקוחות מעצבנים אותך במהלך המשמרת אבל אם לא תיקח את זה ללב אז גם תעבור את המשמרת בקלות. תוך כדי המשמרת אני שותה עם לקוחות דרינק מדי פעם וגם זה דבר שעוזר לשמירה על מצב רוח רגוע לאורך המשמרת".

מהם המשקאות הפופולאריים אצלך על הבר?
"זה בר שכונתי שאפשר בכיף לבוא אליו במכנסיים קצרים ובכפכפים ורוב ההזמנות הם של בירות, וודקה ו-וויסקי סאוור. לאחרונה נכנסו גם היינות הלבנים והמבעבעים והפכו להיות מאוד פופולאריים, בעיקר בקרב הנשים. בגלל שלא מדובר בבקבוקים יקרים הרבה מזמינים בקבוקים שלמים".

מה לא תסכים להגיש?
"אין דבר כזה. אני מוכן להגיש הכול, גם קוקטיילים מוזרים. אם הלקוח יסביר לי איך הוא רוצה אותו אני אגיש לו".

מה אתה חושב על הלקוח הישראלי?
"האמת שבשנים האחרונות הלקוח הישראלי למד הרבה על אלכוהול. בנוסף, הלקוח הישראלי דווקא ממש לא קמצן כמו שעשו ממנו. אני לא פוגש היום הרבה לקוחות מקומיים שמשאירים טיפ נמוך. כמובן שהכול יחסי".

מה הרעל שלך?
"וויסקי עם סודה, קמפארי עם סודה או קמפארי לימונענע בקיץ. בחורף בעיקר וויסקי".

מה אתה נוהג לעשות אחרי משמרת?
"זה תלוי במשמרת. בדרך כלל אנחנו ממשיכים לשבת לשתות במקום אחרי המשמרת. אנחנו לא ממש מדברים על המשמרת שהייתה אלא סתם יושבים ביחד ומעבירים את הזמן.

אם אני צריך לקום מוקדם למחרת אז אני הולך מיד לישון. בגלל שזה צוות חדש אנחנו לומדים עכשיו להכיר אחד את השני והאמת שכל העובדים החדשים נהדרים".

מתכון לחמרמורת:
"לפני השינה רצוי לקחת שני כדורי אדוויל ולשתות חצי ליטר מים. אחרי זה, ולא משנה כמה שתיתם, אתם תקומו כמו חדשים". 


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הברמן

המוזגים והמוזגות שעומדים מאחורי הבר לילה אחר לילה, מגישים אלכוהול ושומעים את צרותינו, עונים על השאלון

לכל הכתבות של הברמן

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים