1. במבה מרשמלו : כשהאש פוגשת חמאת בוטנים
מה חדש? במבה במהדורה ורודה, מתוקה וילדותית במיוחד -עם מילוי קרם בטעם מרשמלו צלוי.
מה החידוש? השילוב המפתיע בין פריכות הבמבה הקלאסית לבין מילוי קרמי מתוק, יוצר חטיף שגם נראה כמו קיץ - וגם מרגיש כמו קינוח.
שורה תחתונה: מושלם לאוהבי מתוק-מלוח. אקסטרה נקודות על הפוטוגניות לאינסטגרם.
הכי מעניין

| צילום: יח"צ
2. ירקות ופירות ישראליים במחיר חברתי
מה חדש? הסופר החברתי מציע מארזי פירות וירקות מסובסדים, בשיתוף עם “שוקבוק” ו”עטרה”.
מה החידוש? מארזים בשני גדלים – בינוני ב-99 ש”ח וגדול ב-149 ש”ח שכוללים תוצרת כחול-לבן טרייה ואיכותית, במחיר נגיש שמקדם חקלאות מקומית.
שורה תחתונה: חקלאות ישראלית, איכות גבוהה, מחיר מצוין קנייה עם ערך מוסף.

| צילום: תומר באסל
3. אסיה בקופסה: סדרות חדשות של ‘מנה חמה’
מה חדש? ראמן, ווק אורז ונודלס מוקפץ - בטעמים אסיאתיים אותנטיים שיגיעו אליכם לצלחת תוך דקות.
מה החידוש? גרסאות מהירות ונוחות של מנות אסייתיות קלאסיות, שיאפשרו לכם לגוון את הארוחה היומית בלי לגעת במחבת.
שורה תחתונה: מושלם לעצלנים שאוהבים חריף וטעמים אסיאתיים.

| צילום: סטודיו אסם
4. חוזרים לניינטיז עם סודהסטרים
מה חדש? טעמים חדשים ומרעננים: פטל ותפוז-מנגו ולצידם ערכת נוסטלגיה במהדורה מוגבלת.
מה החידוש? ערכה שכוללת מצלמה חד-פעמית, טטריס, הפתעות של פעם ומשקה קייצי בטעמים של פעם ,מתוק בלי סוכר.
שורה תחתונה: שילוב כיפי של קיץ נוסטלגי וגיזוז עכשווי.

| צילום: גלעד בר שלו
5. תה קר
עכשיו גם באבטיח ונענע
מה חדש? ויסוצקי מרחיבה את סדרת Cold Breeze עם טעם חדש: אבטיח-נענע.
מה החידוש? חליטת תה שנועדה במיוחד למים קרים, ומתאימה לקיץ עם טעם פירותי מרענן בלי קפאין, בלי סוכר, ובלי ייסורי מצפון.
שורה תחתונה: הדרך הבריאה והטעימה לשתות יותר - בלי לשתות מתוק מדי.

| צילום: שי חיון
6. בן & ג’ריס מגישים: וופל בצק עוגיות
מה חדש? גלידת בצק עוגיות אהובה מוגשת בתוך וופל-קון פריך– עכשיו גם במאגדת משפחתית.
מה החידוש? חוויית גלידה חדשה, נגישה וניידת מושלמת לאירוח, פיקניק או פינוק אישי.
שורה תחתונה: טעים, מוכר ונוח. קיץ בלי כפית.

| צילום: אמיר מנחם
7. קראנץ’ עם שקדי מרק - כן, קראתם נכון
מה חדש? גלידות נסטלה משיקות שלושה טעמים חדשים למותג קראנץ’, כולל אחד שמשלב שקדי מרק, בייגלה, פופקורן ואפרופו - בציפוי שוקולד.
מה החידוש? מהפכת החטיפים מגיעה לעולם הגלידה, עם טעמים נועזים שמחברים בין המתוק למלוח ובין קלאסי לבלתי צפוי.
שורה תחתונה: קינוח שכולו קריצה ישראלית - לא לפחדנים.

| צילום: גלידות נסטלה
8. Drizzilicious - חטיפי סופר-פוד מתוקים ונשנושים
מה חדש? מותג החטיפים מארה”ב נוחת בארץ עם סדרת פריכיות דגנים מלאים וזיגוג מתוק ב-90 קלוריות בלבד.
מה החידוש? פריכיות עם קינואה, צ’יה, זרעי פשתן ושכבת “דריזל” בטעמים כמו שוקולד או חמאת בוטנים בלי גלוטן, בלי צבעי מאכל, טבעוני וללא חומרים משמרים.
שורה תחתונה: כשבריאות וטעם נפגשים לא צריכים לבחור צד.

| צילום: יח"צ
9. מאפה עם מנקאי
הסופר-פוד מפתיע בקונדיטוריה
מה חדש? מותג “דני וגלית” משיק מקלוני כוסמין טבעוניים עם מנקאי ירק־על הגדל בקיבוץ בארי.
מה החידוש? שילוב נדיר של מרכיב תזונתי עשיר במיוחד (המכיל גם B12 טבעי) במאפה מלוח, טבעוני וללא רכיבים מהחי.
שורה תחתונה: בריא, חדשני, מקומי וטעים- וזה גם הולך טוב עם סלט.

| צילום: גלית מרשק.
10. פריגת הופכת משקאות לקרטיבים
מה חדש? סדרת קרטיבים חדשה בטעמי משמש, פטל ואננס -מבוססת על המשקאות האהובים של פריגת.
מה החידוש? משקה או קרטיב? למה לא שניהם. טעמי הילדות הקייציים מגיעים במתכונת כפולה לשתייה או למציצה.
שורה תחתונה: מרענן, טבעי ומעולה לימי השרב.

| צילום: יח"צ