רשימת קניות: השף חושף ספקים טובים
השף אסי לוי מפונדק ויינברג התל אביבי מגלה איפה הוא משיג ירקות טובים, גבינות איכותיות, נקניקיות שהלקוחות מתמכרים אליהן ושמן זית משובח. המלצות שטעים להתחשב בהן
לוי רכש את הידע המקצועי שלו בבתי הספר תדמור ובישולים וניהל מסעדות ובתי קפה בארץ ובחו"ל.
בפונדק ספון העץ שהוא חולש עליו, מגישים הרבה סוגים של מזאטים אבל ההתמחות של המקום היא כריכי הבשר הענקיים והמוקפדים שלוי מכין, כמו למשל כריך קורנביף, כריך ניו יורקר וכריך פסטרמי הודו. להלן רשימת הקניות שלו.

ירקות ופירות: קונה אצל ראובן מנשה - שדות ליד מתחם גלילות. מדובר בדוכן ירקות קטן ואותנטי שמגדל בעצמו את מרבית הירקות בשדות הסמוכים. הם מוכרים פירות וירקות סוג א' ותמיד יש שם יחס אישי חם מהרגיל.
יין : אימצנו את יקב רד פואטרי מכרמי יוסף, או שאולי הם אימצו אותנו, ואנחנו משקים את הלקוחות בשלושה סוגי יין של רד פואטרי. שלושת הסוגים הם: "ארליך", בלנד

נקניקיות: מאלן טלמור אנחנו קונים את נקניקיות הברד וורוסט המשובחות. אלן הוא מבין גדול בנקניקיות ומרגישים שהוא מניח שם את הלב.
שמן וגבינות: אני קונה בעין כמונים כי יש להם תוצרת משובחת כמו בספרים. גבינות עזים כמו שלהם אוכלים רק בצרפת. הם מכינים גם שמן זית בכבישה קרה שאנחנו עוקבים אחריו בתקופת המסיק ובבית הבד. לא רק התוצרת טובה, גם הבעלים הם אנשים רציניים בעבודה ומצחיקים בשעות הפנאי.
בנוסף אני קונה גבינות גם ב"שירת רועים" בעמק בית שאן. הגבינות הן מחלב כבשים עם חריצים דקים והן באיכות מעולה.