עוגת גבינה ושוקולד לבן
צירוף של גבינה, שמנת מתוקה ושוקולד לבן, יכול להיות פחות מנפלא? קחו את כל המרכיבים, ערבבו לפי ההוראות וקבלו עוגה מפנקת לאחר הצהריים, או קינוח מבטיח לארוחת הערב

עוגת גבינה ושוקולד לבן צילום: יחסי ציבור
לבסיס:
100 גר' חמאה
200 גר' קמח
100 גר' סוכר
למלית גבינה:
700 גר' גבינת שמנת 30% שומן (אפשר להשתמש גם בגבינה 9% שומן)
60 גר' סוכר
6 ביצים
100 גר' שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד לבן
לציפוי:
80 גר' שמנת מתוקה
160 גר' שוקולד לבן
ההכנה:
הבסיס:
1. מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק.
2. מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר אפיה.
3. מקררים למשך חצי שעה.
העוגה:
1. מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
2. מחממים את השמנת המתוקה ושופכים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס, לתערובת חלקה.
3. מוסיפים את תערובת השוקולד לגבינה.
4. מניחים
בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
5. שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס ואופים בחום של 140 מעלות למשך 50 דקות, עד שפני העוגה מזהיבים קלות.
6. מקררים לפחות 4 שעות במקרר.
הציפוי:
1. מחממים את השמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מצפים את העוגה בצורה אחידה.
אפשר להגיש עם פירות יער טריים.