לגדל, לבשל, לאכול: לחיות ממה שיש בחצר
זה לא שהבלוגרית החרוצה ווילי גאלווי מתעצלת ללכת לקנות מצרכים, היא פשוט מעדיפה לאכול ישר מהחצר. תרנגולות, עשבים, פירות ודגנים - מה שלא גדל בהישג יד, לא ייכנס לצלחת

ווילי גאלוויי צילום: מתוך הבלוג
התבשילים, הסלטים, הקינוחים והמשקאות שהיא רוקחת במטבחה מבוססים כולם על מוצרים טבעיים וטריים. כדי לבשל עם גאלוויי לא חייבים להחזיק חצר פרטית הומת תרנגולות וחסה, אבל תבשילים שעשויים ממזון קפוא ומשומר תצטרכו לחפש אצל מישהו אחר.
פרט למתכונים יש, לדוגמה, קטגוריה שלמה שמוקדשת לתרנגולות. תרנגולות. חיות. לא עוף ולא חזה עוף: מלולים
דרך זני מטילות ועד פסלים והדפסים אמנותיים של בעלות הכרבולת.
עוד אצל גאלוואי: מדור עשו זאת בעצמכם עם מדריכי שתילה וגינון והנחיות כיצד להכין סבכות למטפסים, מנורות גן, חממה, קומפוסט וכו'; מדור צילום אוכל שכולל בין היתר טיפים לצילום ירקות; מדור שופינג שאליו גאלוויי מנקזת מוצרים שמצאו חן בעיניה – כי יש דברים שאי אפשר לגדל בגינה, כמו מגפי גומי, שקיות רב פעמיות לכריכים ותכשיטים בהשראת חיות משק (אהבתי במיוחד את תליון הכוורת).

סלט חיטה וגרגירים צילום: מתוך הבלוג
האתר לא מגדיר את עצמו כצמחוני, אבל ברוב המתכונים אין בשר ברשימת המצרכים, אלא המון המון ירקות ועשבים. הבצקים, הפסטות והגבינות הם לרוב רק מצע להניח עליו דובדבנים טריים, אספרגוס קלוי או בצל מקורמל. מלבד הוראות הכנה ברורות ופשוטות, מצטרפים למתכון גם סיפורים מהגינה, שמחברים את הירקות לעונה ומגדילים את הסיכוי שמה שאתם מבשלים יהיה טעים - עגבניות בקיץ, ירקות שורש בחורף ודגנים כל השנה.
לינק:הבלוג של גאלווי