בקטנה: מה לשים על הברוסקטה

פרוסת הבגט המושחמת בתנור עם ליטוף של שמן זית, מקבלת על עצמה ערימות קטנות של מעדנים. כל מה שאתם אוהבים ילך טוב על ברוסקטה, אבל לברק חורש ממשק צוריאל יש כמה הצעות טובות

nrg מעריב | 26/8/2009 9:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים ל-4 מנשנשים:
1 באגט \ 3 לחמניות מאורכות מקמח מלא  - חתוכים לפרוסות אלכסוניות
3 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
1 (150 גרם) גבינת בושרון של משק צוריאל או גבינה אחרת בסגנון צרפתי, חתוכה לפרוסות
1 (180 גרם) גליל גבינת מה עז של משק צוריאל  או גליל גבינת שמנת עיזים אחרת, חתוכה לפרוסות 

אגס וגם בושרון

הצעת הגשה 1:
1 חופן עלי רוקט שטופים ויבשים
2\1 כוס אגוזי המלך
2

כפות שמן זית
מעט מלח גס, פלפל שחור גרוס

תוספת אפשרית: קוביות אגס מבושל ביין מוסקט ותבלינים ארומטיים

בצלצלים ופטריות

הצעת הגשה 2:
5 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
1 סלסלת פיטריות שמפיניון קצוצות ומוקפצות בשמן זית עם בצלצלי השאלוט הקצוצים, מלח ופלפל שחור 
גרידת לימון


כל מה שאתם אוהבים ייערם בברכה. ברוסקטות

אופן הכנת המנה:
• מערבבים היטב בקערית את שמן הזית עם השום ומברישים קלות את פרוסות הבאגט (רק בחלקן העליון).

• מניחים את פרוסות הגבינות מעל פרוסות הבגט המוברשות.

•  מעבירים את הפרוסות לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום עליון (גריל) למשך כ- 7 דקות או עד הזהבת הגבינות בחלקן העליון.

• מוציאים מהתנור, ומניחים על הגבינות את התוספות המופיעות בהצעות ההגשה.



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים