מנחם ומחמם: מתכון לקציצות עוף כיפיות שילדים אוהבים
מעבר למילים טובות או לניתוחים מעמיקים, אוכל מחמם ומנחם כמו סיר קציצות עוף זה בדיוק מה שצריך בימים הקשים האלה
כותבת את מדור האוכל במקור ראשון. צלמת אוכל ובעלת הבלוג ״אז מה את עושה כל היום?״ אוהבת לאכול, לבשל ולצלם - לא בהכרח בסדר הזה
מעבר למילים טובות או לניתוחים מעמיקים, אוכל מחמם ומנחם כמו סיר קציצות עוף זה בדיוק מה שצריך בימים הקשים האלה
בכל צבע ומרקם, עם תוספות או בלי, מרק הוא מרחב היצירתיות של החורף. הכינו את הכפות
באיחור אופנתי ועם התחשבות בחיילים החורף הגיע. ערמונים כבר יש ובשפע ואפשר לקבל את העונה עם מרק טעים ןמחמם
בזיליקום הוא צמח תבלין מדהים ומתברר שהוא גם עוזר קצת לרפא את הלב
בימים של מלחמה, תחושה של בית היא כל מה שצריך כדי לחזור לנשום, ומה ביתי יותר מסיר של אורז?
את השעות הרבות שחזרנו לבלות בבית אפשר לנצל כדי לשמח את החיילים שבחזית ואת האנשים שבעורף
בתקופה זו, אין כמו אוכל ביתי ומנחם
המטבח הוא מפלטי וזו תעסוקה טובה להסיט את המחשבות לרגע קצר
הציצו במזווה ואז במתכונים, השלימו כמה פריטים בסופר ובואו להכין סלט פסטה שכולם ירצו את המתכון שלו. שלושה מתכונים לסלטי ...
מסביב לעולם עם בייגלה וזיכרונות ילדות. המדור מארח את המגדנאית רונית צין–קרסנטי
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©