סנדוויץ' אחד ביום: כריך קציצות

קציצות בשר ברוטב עשיר ומתקתק בלחם מרוקאי רך וסלט מלפפונים קצוץ דק. את ארוחת הצהריים הזאת לא תשכחו כל כך מהר

nrg מעריב | 8/3/2011 10:38 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:

לחם פרנה (לחם מרוקאי שנאפה על חלוקי נחל)

החומרים לתערובת בשר לקציצות:

150 גר' בשר בקר טחון
בצל שלם
פטרוזיליה
מלח פלפל
אגוז מוסקט
שום
ביצה אחת
שמן זית

החומרים לרוטב:

150 גר עגבניות שרי
חצי בצל קצוץ
מלח פלפל
חצי כפית סוכר
שמן זית
שום


אייל מריליוס
כריך קציצות. אייל מריליוס
ההכנה:

1. מערבבים את כל מוצרי הבשר לעיסה אחת, ויוצרים ארבעה כדורי בשר.
2. שופכים למחבת שמן זית, מוסיפים את הבצל והתבלינים, מוסיפים את עגבניות השרי
ומבשלים עד שנוצר רוטב סמיך.


3. מוסיפים את קציצות הבשר לרוטב ומבשלים 30 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
4. ממלאים לחם פרנה בקציצות וברוטב. את הכריך מגישים עם סלט מלפפונים חתוך גס ומתבלים בהתאם.

המתכון באדיבות השף רודי מינון לקפה-ביסטרו "אמיליה", דיזנגוף 88, תל אביב.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ -->