סנדוויץ' אחד ביום: כריך קציצות
קציצות בשר ברוטב עשיר ומתקתק בלחם מרוקאי רך וסלט מלפפונים קצוץ דק. את ארוחת הצהריים הזאת לא תשכחו כל כך מהר
לחם פרנה (לחם מרוקאי שנאפה על חלוקי נחל)
החומרים לתערובת בשר לקציצות:
150 גר' בשר בקר טחון
בצל שלם
פטרוזיליה
מלח פלפל
אגוז מוסקט
שום
ביצה אחת
שמן זית
החומרים לרוטב:
150 גר עגבניות שרי
חצי בצל קצוץ
מלח פלפל
חצי כפית סוכר
שמן זית
שום

כריך קציצות.
אייל מריליוס
ההכנה:
1. מערבבים את כל מוצרי הבשר לעיסה אחת, ויוצרים ארבעה כדורי בשר.
2. שופכים למחבת שמן זית, מוסיפים את הבצל והתבלינים, מוסיפים את עגבניות השרי
ומבשלים עד שנוצר רוטב סמיך.
3. מוסיפים את קציצות הבשר לרוטב ומבשלים 30 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
4. ממלאים לחם פרנה בקציצות וברוטב. את הכריך מגישים עם סלט מלפפונים חתוך גס ומתבלים בהתאם.
המתכון באדיבות השף רודי מינון לקפה-ביסטרו "אמיליה", דיזנגוף 88, תל אביב.







נא להמתין לטעינת התגובות
