• 3.

    בשבוע הבא יתנו מתכון של חמין בפיתה (ל''ת)

    יופי של ''סנדביצ'ים'' יש לכם, 10/03/11 02:31

  • 2.

    ארוחה מרוקאית (?) שלא תשכחו ...

    ורשה, 09/03/11 18:30

    מעניין - האמא הפולניה שלי היתה עושה פעמיים בשבוע קציצות במיץ עגבניות בדיוק באותו אופן . מה שכן - לא היה לה לחם פרנה.
    אז אכלנו בסכין ומזלג מהצלחת - ופרוסת לחם שחור אחיד.
    וכשאמא בישלה היה טעים טעים !!!

  • 1.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 08/03/11 12:14

    • בשר

      חנה, 09/03/11 11:39

      לסוג הבשר יש השפעה גדולה על התוצאה.(1) להשתמש רק בבשר פרה (ולא פר). (2)החלק מהצוואר הוא הבשר האולטימטיבי לקציצות ולגולש ואפילו למרק.

    • כנראה בגלל שחלוקי הנחל שלך לא ממרוקו (ל''ת)

      איתן, 10/03/11 10:19