סנדוויץ' אחד ביום: כריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי
עשרות מסעדות מובילות משתתפות בימים אלו בפסטיבל 'טעם העיר' בפארק הירקון. קבלו מתכון מאחת מהן, דיקסי, ומהשף חיים כהן, לכריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי, ממש כמו במסעדה

כריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי. יחצ
לחמניה
160 גר' אנטרקוט פרוס דק
ממרח עגבניות וצ'יפוטלה (טוחנים עגבניות שרי תמר ושרי תמר מיובש ביחס של 1:1, מוסיפים פלפל מעושן
(צ'יפוטלה) – לפי הטעם עד רמת החריפות הרצויה, מתבלים במלח ופלפל)
60 גר' גבינה סקנדינבית פרוסה דק
80 גר' בצל ופלפל אדום מוקפצים במחבת
ההכנה:
1. קולים את הלחמניה.
2. מורחים כף של ממרח עגבניות או יותר, לפי הטעם.
3. צורבים את פרוסות האנטרקוט בחום גבוה על משטח צלייה.
4. מחממים במקביל ליד האנטרקוט את הבצל והפלפל.
5. מניחים על פרוסות האנטרקוט, כשהן עדיין על הפלנצ'ה, את הבצל, הפלפל ופרוסות הגבינה, כשהגבינה מתרככת, מכניסים לכריך.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב