סנדוויץ' אחד ביום: כריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי

עשרות מסעדות מובילות משתתפות בימים אלו בפסטיבל 'טעם העיר' בפארק הירקון. קבלו מתכון מאחת מהן, דיקסי, ומהשף חיים כהן, לכריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי, ממש כמו במסעדה

nrg מעריב | 14/6/2011 8:58 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המרכיבים:
כריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי.
כריך אנטרקוט פילדלפיה קלאסי. יחצ

לחמניה
160 גר' אנטרקוט פרוס דק
ממרח עגבניות וצ'יפוטלה (טוחנים עגבניות שרי תמר ושרי תמר מיובש ביחס של 1:1, מוסיפים פלפל מעושן
(צ'יפוטלה) – לפי הטעם עד רמת החריפות הרצויה, מתבלים במלח ופלפל)
60 גר' גבינה סקנדינבית פרוסה דק
80 גר' בצל ופלפל אדום מוקפצים במחבת

ההכנה:

1. קולים את הלחמניה.
2. מורחים כף של ממרח עגבניות או יותר, לפי הטעם.
3. צורבים את פרוסות האנטרקוט בחום גבוה על משטח צלייה.
4. מחממים במקביל ליד האנטרקוט את הבצל והפלפל.
5. מניחים על פרוסות האנטרקוט, כשהן עדיין על הפלנצ'ה, את הבצל, הפלפל ופרוסות הגבינה, כשהגבינה מתרככת, מכניסים לכריך.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

עוד ב''סנדוויץ' אחד ביום''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים