דרמה בצלחת: רביולי חציל שחור

את האפקט השחור הדרמטי משיגים בעזרת קליפת החציל. את התוספת האדומה נותנים הסלק ועגבניות השרי. שף ליאור חפצדי ממסעדת לארא הירושלמית מכין רביולי חציל שחור

nrg מעריב | 14/9/2010 13:47 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים לבצק:

1/2 ק"ג קמח דורום
1/2 ק"ג קמח רגיל
10 חלמונים
6 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד ומקררים כשעה.

חומרים למילוי:
2 חצילים קלויים. אחד מקולף והשני עם קליפה
1 כרישה מאודה
חופן פטרוזיליה
מלח , פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
מרדדים את הבצק לעובי של כ- 2-3 מילימטר ויוצרים עיגולים. מניחים מעט מהתערובת באמצע הבצק ומקפלים לחצי ומהדקים.


מרתיחים סיר עם מים ומוסיפים לו כף שמן זית ומעט מלח. כשהמיים מתחילים לבעבע (לפני שהם רותחים), מכניסים את הרביולי ל-7 דקות, עד שהם צפים על פני המים


חומרים לרוטב:
1סלק אדום
עגבניות שרי
טימין
מלח ופלפל 

אופן ההכנה:
פורסים את הסלק וחוצים את עגבניות השרי ומקפיצים קלות עם מעט שמן זית. 
מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות.


צילום: יח''צ
רביולי קרם חציל שחור צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים