צבע של טבע: סלט סלק וגבינה כחולה

כדאי מאוד לשלב סלק בסלט, כי הוא משאיר אחריו שובלים בגוונים שונים של ורוד ונותן הרגשה שלטבע יש מספיק צבע, לא צריך להוסיף. מתכון של שף רוברט קלוגר מננה-בר

nrg מעריב | 18/10/2009 13:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
סלט סלק עם גבינה כחולה
סלט סלק עם גבינה כחולה צילום: בועז לביא
החומרים:

לסלט:
1 סלק מבושל עד ריכוך, חתוך לקוביות קטנות
50 גרם גבינת גורגונזולה (המהדורה האיטלקית של הרוקפור), חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס עלי בייבי
¼ כוס אגוזי מלך

לרוטב:
1 כפית שמן אגוזים
1 כף חומץ חרז (חומץ שרי ספרדי)
1 כף סיידר תפוחים מצומצם
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
2. בקערה, מערבבים את הסלק, אגוזי המלך והגבינה עם שתי כפות רוטב.

3. מניחים את עלי הבייבי על צלחת, מתבלים ברוטב שנשאר ומניחים מעליהם את תערובת הסלק שבקערה.  
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים