• 2.

    גם יפה וגם פשוט וטעים

    אהבתי את הרעיון לשלב סלק בסלט עם גבינה, 18/10/09 17:57

    לא באמת צריך גבינת גורגונזולה (המהדורה האיטלקית של הרוקפור)וגם לא כף חומץ חרז (חומץ שרי ספרדי) סתם גבינה צפתית וחומץ מהסופר יתנו סלט טרי טעים ורענן

    IP: 89.139.23.10דווח על תגובה זו

    • לא. חומץ מהסופר וגבינה צפתית יהפכו את זה למנה ירודה ומיותרת. (ל''ת)

      רועי, 18/10/09 23:26


      IP: 217.132.39.183 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אבל איך מבשלים את הסלק? (ל''ת)

    תמהונית, 18/10/09 16:13


    IP: 87.70.13.207דווח על תגובה זו

    • בסיר, עם מים וקצת מיץ לימון

      אדמונית, 19/10/09 09:34

      ואם הסלק יבושל כשהוא מקולף- תמתיקי מעט את מי הבישול, ואחרי קירור תוכלי לשתות אותם- בעיני זה מעדן

      IP: 62.90.84.73 דווח על תגובה זו

      • למה להמתיק?

        ליאת, 20/10/09 11:38

        הסלק מספיק מתוק. לא צריך לדחוף סוכר לכל מקום.

        IP: 93.173.196.55 דווח על תגובה זו