ירוק בעיר: שני סלטים ירוקים

רק תוסיפו לעלים הירוקים רוטב נהדר ופיצוחים ויש לכם מעדן בריא ומשביע. שני סלטים ירוקים עם תוספות שישדרגו לכם את הארוחה

nrg מעריב | 27/6/2011 8:35 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
סלט עשבי תיבול ופיצוחים

סלט עשבי תיבול ופיצוחים
סלט עשבי תיבול ופיצוחים  מאיר אוחריון
המצרכים:

זר פטרוזיליה
זר כוסברה
זר נענע
זר שמיר
שן שום כתושה
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שמן זית מאיכות טובה
1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל לבן
2 כפות סוכר לבן
100 גרם פקאן סיני מסוכר
100 גרם בוטנים 
100 גרם אגוז קשיו

ההכנה:

1. שוטפים היטב את עשבי התיבול מיבשים וקוצצים מתבלים כ-1/2 שעה לפני הגשה. מוסיפים את הפיצוחים ומגישים.

סלט בטטה ועלי תרד ברוטב צ'ילי מתוק ובוטנים

המצרכים:

סלט בטטה ועלי תרד.
סלט בטטה ועלי תרד.  מאיר אוחירון
3 בטטות בגודל בינוני
1/2 סלסלת נבטים אמריקאים
200 גרם עלי תרד טריים
 2 גבעולי בצל ירוק
שן שום כתושה
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
רוטב צ'ילי מתוק 
50 גרם בוטנים קצוצים

ההכנה:

1. קולפים את הבטטות וחותכים לאצבעות בעובי 1/2 סמ'. מטגנים עד לריכוך והשחמה ומקררים.
2. בקערה גדולה מניחים את עלי התרד אחרי שטיפה ויבוש. מוסיפים את הבטטה והנבטים את הבצל חותכים בעזרת סכין חדה לשערות דקיקות, מתבלים בשאר המצרכים בתנועות קיפול עדינות ומניחים בקערת הגשה גדולה ומגישים (רצוי לתבל 5 דקות לפני ההגשה).

באדיבות השף אושרי לנקרי למסעדת 'כפות תמרים' בקיבוץ אילות. 08-6358745.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''סלטים''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים