ראשי > סטייליסימו > ברקוד
בארכיון האתר
זה לח ומתוק, מה ש'תה עושה לי
ברקוד: בלחם ארז פרצו ראשונים עם ליין מאפים לשבועות, אבל לא כולם שווים את דמי החג
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
29/5/2005 10:23
רק התחיל הייפ שבועות, וכבר ארז קומרובסקי מנצל את המומנטום, כדי להוכיח שהוא יודע מה עושים עם גבינות. בהתאם, ליין העוגות החדש של לחם ארז כולל ארבע עוגות מאתגרות: עוגת גבינה עם מרציפן, עוגת גבינה אפויה, עוגת קראנץ ריקוטה עם מילוי אפרסקים ועוגת גבינה תאנים. מביניהן נטעמו שתי האחרונות.

הקראנץ ריקוטה ואפרסקים נתגלתה כסטיית תקן משמחת. האפרסקים אמנם נעדרו מהעוגה, אך במקומם השתכשכו בינות הבצק לגבינה פלחי תפוחים שמנמנים שבהחלט עשו את העבודה, והותירו את נייר הצלופן ערירי תוך חמש דקות.

עוגת הגבינה תאנים התגלתה כמעט מאכזבת. ראשית, הטופ של העוגה מורכב מזיגוג קרמלי מתוק מדי, למי שאינו מחובבי הז'אנר. שנית, משום מה התאנים (פרי מדהים בדרך כלל) והגבינה לא ממש הצליחו להתחבר לעוגה אחת, מה שגרם לאכילה סלקטיבית מכל אחד מהם. הנסיין ניר, לעומת זאת, שבאמת אוהב מתוק (ולמה לשקר, הוא גם לא בררן במיוחד) דאג לחסל אותה בשמחה.

מתוך קולקציית הלחמים החדשה שהוציא קומרובסקי לרגל הרגל, נדגמו לחם חצילים ופטה, שהשתייך לזן הלח והמעט בלתי אפוי, שלא התחבב על הטועמים. מצד שני, נדגמה גם חלת פרמזן ובזיליקום מוצלחת, שהולחמה במינון מדוייק של פרמזן מורגש, והפכה לכוכבת הערב.

המוצרים של ארז לשבועות:
קראנץ ריקוטה עם מילוי אפרסקים - 39 ש"ח
עוגת גבינת תאנים - 79 ש"ח
לחם חצילים ופטה - 19 ש"ח
חלת פרמזן ובזיליקום - 19 ש"ח

ציון:
או במילים: 4 מתוך 5
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

ברקוד
ילדים מבשלים (ואפילו די בהצלחה)  
לחובבי הז'אנר  
עוד...