|
 |
 |
 |
 |
|
בליני
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מנות חדשות בבליני. החל מהשבוע, השף אבי שקרל מציג סדרת מנות המשתנות מדי יום, בנוסף לתפריט המסעדה הרגיל. לדוגמא, בשבוע שבין ה-24 ל-28 באוקטובר אפשר לדגום לפי ימי השבוע את המנות הבאות: ביום א' רביולי פטריות פורצ'יני ברוטב חמאה, יין לבן ושום; ביום שני, ארנצ'יני - כדורי ריזוטו ממולאים בגבינת גאודה ברוטב עגבניות ופרנו; ביום ג', מיקס גריל של אנטריקוט, פילה בקר ופרגיות על מצע של תפו"א צלויים וירקות בגריל; ברביעי, אוסובוקו עגל חלב בירקות שורש עם ארטישוק ירושלמי; וביום ה', שרימפס במרינדה פיקנטית על הפלנצ'ה, בתוספת לינגוויני אלי אוליו.
בליני. יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק. טל': 03-5178486.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אודאון הרצליה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
לפני פתיחה: בסוף השבוע (יום ה') יפתח בהרצליה פיתוח אודאון הרצליה. וכמו אחיו התל אביבי והוותיק, גם בגרסה ההרצליינית יושם דגש על בשר ואלכוהול, בהנהגתו של השף מתן אברהמס. אך בניגוד לאחיו התל אביבי, התפיסה בגרסה זו של אודאון היא לאונג'ית יותר, וכוללת מטבח פתוח, בר דומיננטי ושני מפלסי ישיבה. בתפריט: ארוחות משותפות, המציעות מנות ראשונות ונתחי בשר המוגשים למרכז השולחן; המבורגר יומי משתנה כברלוסקוני - מבשר אנטריקוט קצוץ במקום, גבינת מוצרלה מעושנת וסלסת עגבניות; אונאסיס - מבשר טלה טחון ופטרוזיליה, אורגנו, צנוברים ורוטב יוגורט, כמו גם קלאמרי פריך באיולי חריף; ספריבס ברוטב ברביקיו ופילה בקר בפלפל פריך.
בהתאם לקונספציה הלילית של המקום, לצד המנות יוגשו דרינקים המותאמים למנה. לדוגמא, מנת ההמבורגר מוגשת בליווי שוט ויסקי סאוור וקרפצ'ו בקר פרמז'ן ואגסים מוגש בליווי מרטיני אגסים.
אודאון הרצליה החדש. סדנאות 4, הרצליה פיתוח 09-9569567. מה-21/10 פתוח 24 שעות ביממה.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
אודאון. צילום: יחסי ציבור
|
|
 |
 |
 |
 |
|
פורלין
|
 |
|
 |
 |
 |
|
באווירת סתיו, השף אמיר מרקוביץ' מפורלין משיק ליין מרקים חדש: מרק דגים טריים, המוגש עם פירות ים, רוי וטוסטונים (32 ש"ח) ומבחר מרקים משתנים, כולם ב-22 ש"ח: מרק קרם בטטה, מרק קרם ברוקולי ושמנת, מרק תפוחי אדמה מצרי עם לימון וכוסברה, מרק מנגולד עם בצל וכמון ומרק עדשים חומות, קוביות תפוחי אדמה ובצל.
פורלין. פרישמן 10 תל אביב. 03-5222664.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מרפי'ס
|
 |
|
 |
 |
 |
|
סתיו 2: בפאב האירי מרפי'ס הורחבו שעות ההאפי האוור לקראת החורף ל-16:00-20:00, בהן כל שתיין יהנה מדרינק חינם על כל משקה שהוזמן. בנוסף, לאורך כל שעות הפעילות, כל הזמנת חצי ליטר של בירה מרפי'ס תזכה את השותה בצ'ייסר של קווארבו, יגר מייסטר או וויסקי ב-10 ₪ בלבד.
מרפי'ס. שונית 2, מתחם המרינה, הרצליה פיתוח, טל': 09-9569495. שעות פתיחה: א'-שבת, 12:00-על"א.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
הנרייטה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
סתיו 3: בקפה הנרייטה משיקים קולקציית משקאות קפה אלכוהוליים. בחידושים: קפה בלייזר (ליקר קפה, ברנדי, קפה וקצפת - 30 ש"ח), קפה דיאבלו (ברנדי מוצת, ליקר תפוזים, ציפורן וקפה - 37 ש"ח), לילה בפלורידה (אייריש קרים, ליקר קפה, ליקר אגוזי לוז , ליקר תפוזים, קפה וקצפת - 40 ש"ח), והיער השחור (קקאו, קפה, סוכר, שרי ברנדי וקצפת - 30 ש"ח).
קפה הנרייטה. רחוב ארלוזרוב 186, תל-אביב. טלפון: 03-6911715.
|  |  |  |  | |
|