 |
8 סוגי כנפיים, 9 סוגים של צ'יפס (מתפוחי אדמה, מבטטה ואפילו מחצילים,( והמון פרות. כן, פרות. איפה? על הדפסים בחולצות של הצוות, בבובות הפזורות ברחבי המסעדה, ואוחזות שלטי הפגנות עם ססמאות כמו "תנו לפרות לחיות". ובאמת, למרות שסטייק עסיסי תמיד עושה לי את זה, יש סוג של ריגוש בכנפיים נוטפות רוטב לוהט. ב""Wings and Chips" מתגלה במלוא תפארתו החלק הרך והעסיסי ביותר של התרנגולת - הכנפיים. כאן הן מתהדרות בשלל טעמים: רד הוט צ'ילי, טריאקי, באפלו (ברביקיו,( צ'יינה (סצ'ואן פיקנטי,( דיז'ון ודבש, קנטאקי (ציפוי פריך,( ועוד. הכל עולה בין 27 ל33- שקל, המנות גדולות, ולמרות שמקבלים סכו"ם, בכל פינה במסעדה תמצאו שלטים שממליצים לאכול בידיים.
ליד הכנפיים אוכלים כאן צ'יפס. לא הבטחנו לכם דיאטה, אבל מבטיחים שיהיה טעים: צ'יפס קלאסי, פוטטוס (עם הקליפה,( כדורי פירה מטוגנים, צ'יפס חציל בציפוי פריך, בטטוס (קוביות בטטה ברוטב חריף מתוק ובצל.( מחירי מנת צ'יפס נעים בין 13 ל15- שקל. 3 שקלים נוספים יקנו לכם רטבים מיוחדים ליד הצ'יפס – מיונז מעושן, טחינה, מיונז דיז'ון, או צ'ילי חריף מתוק.
את כל סוגי הכנפיים והצ'יפס מכינים במקום לפי ההזמנות, ולכן אל תצפו לפאסט פוד, אלא לבילוי נינוח באווירת מסעדה. והצמחונים, מה יעשו? יאכלו סלט (ירוק עם רוקפור או בלקני, 27-12 שקל, תלוי בגודל). Wings and Chips. בן יהודה ,147 תל אביב, שעות פתיחה: א-'ד' ,02:00-12:00 ה-'שבת ,05:00-12:00 טל.03-5272128 :'
|
 |
 |
 |
 |
|
|