בהתאמה אישית: חמישה רעיונות למשלוח מנות קל ומושלם
אם יש משהו שהקורונה לא יכולה לקחת זה את משלוחי המנות. חמישה רעיונות מקוריים שישאירו רושם וטעם טוב. מקסימום תשאירו ...
כותבת את מדור האוכל במקור ראשון. צלמת אוכל ובעלת הבלוג ״אז מה את עושה כל היום?״ אוהבת לאכול, לבשל ולצלם - לא בהכרח בסדר הזה
אם יש משהו שהקורונה לא יכולה לקחת זה את משלוחי המנות. חמישה רעיונות מקוריים שישאירו רושם וטעם טוב. מקסימום תשאירו ...
מהילדות ועד היום, לאפונה יש מקום של כבוד אצלי במטבח. זה התחיל במרק האפונה של אמא שלי, ממשיך בפנקייקים ומי ...
מה קורה כשמשלבים בין קונדיטור מחונן לפירות הדר? המדור מארח את אלון שבו
אין כמו המטבח להעביר את הסגר השלישי. הנה ט"ו בשבט הגיע, ויש סיבה טובה לנסות מתכונים חדשים עם פירות יבשים
שלושה מתכונים מנצחים עם שמרים. המדור מארח את הקונדיטורית בתיה שורק
כילדה הייתי אוספת צנוברים עם אחי ויחד היינו מנסים לפצח אותם. כיום הם מוסיפים טוויסט מיוחד ומפתיע במתכונים שלי
את הקפה הכי רגוע של השבוע שותים בבוקר הכי שקט. המעמד מחייב עוגה פשוטה וטעימה שכנראה לא יישאר ממנה כלום ...
אולי השנה לא נסענו לסקי, אבל זה לא אומר שאי אפשר להכין את המטעמים המלווים חופשה כזו
מפרגיות ברוטב סמיך ומתקתק ועד קרפ סוזט שישכיח את הגעגועים למסעדה: זו העונה שבה התפוזים בשיאם, ואנחנו ננצל כל רגע
לביבות ארטישוק ירושלמי, סלק וכרובית עם זוקיני. כולן אפויות בתנור, אבל אל תגלו
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©