לא מוכר לוקשים: גיל גלר מכין ספגטי

עוד פרק בסדנת הבישול של השף גיל גלר והפעם: ספגטי אנד צ'יז עם שמנת, כמהין, פרמזן או בקיצור - כל מה שעושה לנו טוב

גיל גלר | 2/9/2011 7:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין



החומרים (10 מנות):

500 מ"ל שמנת 42%
100 מ"ל פרמזן
40 גרם רוקפור
כפית כמהין
שן שום
בזיליקום
מלח
מוסקט

ההכנה:

מבשלים ספגטי עד שהוא מגיע למידת אל דנטא,
מקררים אותו בעזרת מים ושופכים עליו שמן זית כדי שלא יידבק.





היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

להתחיל עם גיל

השף גיל גלר ילמד אתכם איך חותכים, מבשלים, מקפיצים ואופים נכון את כל מה שתמיד רציתם ולא ידעתם לשאול

לכל הכתבות של להתחיל עם גיל

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים