לא מוכר לוקשים: גיל גלר מכין ספגטי
עוד פרק בסדנת הבישול של השף גיל גלר והפעם: ספגטי אנד צ'יז עם שמנת, כמהין, פרמזן או בקיצור - כל מה שעושה לנו טוב
החומרים (10 מנות):
500 מ"ל שמנת 42%
100 מ"ל פרמזן
40 גרם רוקפור
כפית כמהין
שן שום
בזיליקום
מלח
מוסקט
ההכנה:
מבשלים ספגטי עד שהוא מגיע למידת אל דנטא,
מקררים אותו בעזרת מים ושופכים עליו שמן זית כדי שלא יידבק.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב






נא להמתין לטעינת התגובות
