כל מולקולה מלמיליאן: בישול מולקולרי
הפעם גיל גלר מדגים איך הופכים חומר גלם אחד למשהו שנראה אחרת לגמרי, או בקיצור, בישול מולקולרי. למה? כי זה כיף
ג'לן חלב קוקוס:
400 גרם חלב קוקוס
4 גרם אבקת ג'לן
מרתיחים את המרכיבים ביחד, שופכים על תבנית ומקררים.
ספריפיקציה:
1 ליטר מיץ ענבים
10 גרם אבקת אלגינט
מערבבים יחד ומכניסים למקרר ל 24 שעות.
מי לקטט:
2 ליטר מים
20 גרם לקטט
מערבבים יחד עד שהלקטט נעלם. מטפטפים את נוזל הענבים אל תוך מי הלקטט בעזרת כף ומסננים אחרי 20 שניות.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב






נא להמתין לטעינת התגובות
