מקבבים: גיל גלר מכין קבב על מצע בורגול

בפרק השני בסדנת הבישול עם השף גיל גלר, תוכלו ללמוד איך מכינים מנה קלה להכנה אך נאה לעין, שכוללת קבב בקר, בורגול, עשבי תיבול וכמות נדיבה של רוטב טחינה. ולא לשכוח, סוד הקסם הוא לערבב

גיל גלר | 19/8/2011 6:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין


קבב בקר על מצע של בורגול ועשבי תיבול

אביזרים:

צלחת הגשה שטוחה
שיפודי יקיטורי
סקוויזר

המרכיבים לקבב (ל-4 סועדים):

1 ק"ג בשר בקר טרי טחון
200 גרם בצל לבן קצוץ דק
50 גרם צנוברים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי חופן כוסברה קצוצה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס דק
כפית גדושה של בהרט
שלוש שיני שום
שמן זית

ההכנה:

1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת ערבוב, מערבבים ונותנים למסה לנוח במקרר חצי שעה.
2. מקבבים קציצות מהמסה ומטגנים במחבת מתאימה עד שהקבבים מוכנים.

לבורגול:

חצי ק"ג בורגול גרוס עבה מורתח ומסונן
בצל סגול חתוך לפלחים דקים
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן חמוציות


מיץ מלימון אחד
קליפה מלימון אחד
שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קוביות קטנות משתי עגבניות

ההכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

לרוטב טחינה:

300 גרם טחינה גולמית איכותית
מיץ משני לימונים
כוס מים אחת
קורט מלח
קורט כמון
שתי שיני שום

ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

גיל גלר הוא השף של "גיל גורמה‭."‬ חפשו אותו בפייסבוק או ב-‭gilgourmet.co.il

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

להתחיל עם גיל

השף גיל גלר ילמד אתכם איך חותכים, מבשלים, מקפיצים ואופים נכון את כל מה שתמיד רציתם ולא ידעתם לשאול

לכל הכתבות של להתחיל עם גיל

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים