מק'רוסטביף: מתכון לרוסטבורגר
היום לפני 71 שנה, נפתח הסניף הראשון של מקדונלדס באילינוי, ארה"ב. כמחווה ליום ההולדת קבלו מתכון לרוסטבורגר - נתחי רוסטביף צלויים דחוסים בלחמניה עסיסית ולידם חטיפי תפוחי אדמה. המילקשייק עליכם

רוסטבורגר. דן פרץ
החומרים:
לחמניית המבורגר
חצי בצל סגול כבוש (פורסים בצל ומשרים עם מעט לימון ומלח במשך שעתיים)
35 גר' רוטב ברבקיו
120 גר' רוסטביף חתוך לנתחים
2 פרוסות עגבניה
1/2 מלפפון חמוץ
2 עלי חסה
2 תפוחי אדמה
ההכנה:
1. מחממים מחבת עם כף שמן. שופכים את רוטב הברביקיו פנימה עד שרותח.
2. מורידים מהאש ומוסיפים את הבשר. מערבבים היטב.
3. מסדרים את הבשר על החלק התחתון של הלחמניה, מעל מניחים לפי הסדר מלפפון חמוץ, בצל כבוש, עגבנייה וחסה.
4. הכנת חטיפי תפו"א: חותכים תפוח אדמה ל-8 פלחים לאורך בצורת סירה. מכניסים לסיר עם מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות לאחר הרתיחה. מסננים, ממתינים מספר דקות שכל המים ירדו. מטגנים בשמן עמוק או בצ'יפסר בטמפרטורה של 180 מעלות, עד השחמה. מעבירים את חטיפי תפוחי האדמה לקערה ומערבבים עם מעט מלח וחצי כפית תערובת תיבול קייג'ין.
המתכון באדיבות רשת בתי קפה מנדרין.







נא להמתין לטעינת התגובות