סנדוויץ' אחד ביום: כריך שלושת הבשרים
קרניבורים אמיתיים? מתכון לכריך אחד, עם שלושה בשרים ורוטב חרדל עסיסי. לא תשארו רעבים

כריך שלושת הבשרים.
אייל מריליוס
החומרים לתערובת הבשרים:
100 גר חזה הודו
100 גר קבנוס
100 גר כתף בקר
חצי בצל פרוס לטבעות
מלח
פלפל
לרוטב חרדל:
20 גרם מיונז
10 גרם חרדל דיז'ון
שמן זית
חופן צימוקים
מלח פלפל
ההכנה:
1. הכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחת חלקה (ניתן להשתמש במעבד מזון)
2. הכנת תערובת הבשרים: מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את טבעות הבצל
ומתבלים. אחרי שהבצל השחים, מוסיפים את שלושת הבשרים ומקפיצים 2 דקות.
3. מגישים בתוך לחם פרנה עם מלפפון חמוץ. אפשר להגיש עם סלט ירוק בצד.
המתכון באדיבות השף רודי מינון לקפה-ביסטרו "אמיליה", דיזנגוף 88, תל אביב.







נא להמתין לטעינת התגובות
