סנדוויץ' אחד ביום: כריך שלושת הבשרים

קרניבורים אמיתיים? מתכון לכריך אחד, עם שלושה בשרים ורוטב חרדל עסיסי. לא תשארו רעבים

nrg מעריב | 31/3/2011 10:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אייל מריליוס
כריך שלושת הבשרים. אייל מריליוס

החומרים לתערובת הבשרים:

100 גר חזה הודו
100 גר קבנוס
100 גר כתף בקר
חצי בצל פרוס לטבעות
מלח
פלפל

לרוטב חרדל:

20 גרם מיונז
10 גרם חרדל דיז'ון
שמן זית
חופן צימוקים
מלח פלפל

ההכנה:

1. הכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחת חלקה (ניתן להשתמש במעבד מזון)
2. הכנת תערובת הבשרים: מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את טבעות הבצל

ומתבלים. אחרי שהבצל השחים, מוסיפים את שלושת הבשרים ומקפיצים 2 דקות.
3. מגישים בתוך לחם פרנה עם מלפפון חמוץ. אפשר להגיש עם סלט ירוק בצד.

המתכון באדיבות השף רודי מינון לקפה-ביסטרו "אמיליה", דיזנגוף 88, תל אביב.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ -->