סנדוויץ' אחד ביום: כריך סלמון

לחם שיפון עם סלמון וגבינת שמנת. פשוט וטעים. נסו אותו כארוחת בוקר במשרד

nrg מעריב | 21/3/2011 10:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המרכיבים:

2 פרוסות לחם שיפון
1 כף גבינת שמנת
1 כף בצל ירוק פרוס דק
6 פרוסות מלפפון
70 גר' סלמון מעושן / כבוש

ההכנה:

1. מחממים מעט את פרוסות הלחם.
2. מורחים את גבינת השמנת.
3. זורים בצל ירוק.
4. מסדרים את פרוסות
המלפפון.
5. מסדרים את פרוסות הסלמון.
6. סוגרים את הכריך עם הפרוסה השניה.
7. חוצים ואוכלים.


באדיבות השף רם ענתבי לרשת קפה ג׳ו.
דוד קליין
כריך סלמון. דוד קליין
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ -->