סנדוויץ' אחד ביום: כריך סלמון
לחם שיפון עם סלמון וגבינת שמנת. פשוט וטעים. נסו אותו כארוחת בוקר במשרד
2 פרוסות לחם שיפון
1 כף גבינת שמנת
1 כף בצל ירוק פרוס דק
6 פרוסות מלפפון
70 גר' סלמון מעושן / כבוש
ההכנה:
1. מחממים מעט את פרוסות הלחם.
2. מורחים את גבינת השמנת.
3. זורים בצל ירוק.
4. מסדרים את פרוסות
המלפפון.
5. מסדרים את פרוסות הסלמון.
6. סוגרים את הכריך עם הפרוסה השניה.
7. חוצים ואוכלים.
באדיבות השף רם ענתבי לרשת קפה ג׳ו.

כריך סלמון.
דוד קליין







נא להמתין לטעינת התגובות
