סנדוויץ' אחד ביום: כריך חצילים וביצה
סנדוויץ' פתוח, עשיר ופיקנטי עם חצילים, ביצה, גבינה בולגרית וזיתים סורים. אחר כך תלכו לתפוס תנומת צהריים
חצי בגט חצוי לאורכו
פרוסות אבוקדו
פרוסות חציל מטוגן
פרוסות ביצה קשה מהג'חנון של אתמול
גבינת שמנת 5%
עלי חסה צעירים
פרוסות עגבניה
גבינה בולגרית עיזים מפוררת גס

סנדוויץ' עם חצילים, ביצה ובולגרית. ''להבה איתנה''
זיתים סורים מרירים כבושים בלימון ותבלינים ומגולענים
בצל ירוק קצוץ דק
מלח
פלפל שחור גרוס
ההכנה:
1. חותכים בגט באמצע לשני חלקים.
2. מורחים גבינת שמנת בנדיבות על שני הצדדים.
3. על הצד התחתון מניחים פרוסות אבוקדו, פרוסות חציל מטוגנות ופרוסות ביצה קשה.
4. על הצד העליון מניחים עלי חסה צעירים, פרוסות
עגבניה, גבינה בולגרית עיזים מפוררת גס וזיתים סורים.
5. מעל הכל מפזרים בצל ירוק פרוס דק, מלח ופלפל.
6. סוגרים. נותנים קווץ' רציני לכל האורך. אורזים ונותנים לכריך לעמוד קצת כדי שהטעמים יתמזגו.
באדיבות הגולשת "להבה איתנה", "פורום המתכונים של תפוז".







נא להמתין לטעינת התגובות
