סנדוויץ' אחד ביום: כריך ישראלי
חביתה, קוטג' וגבינה צפתית. שלושה מרכיבים פשוטים לסנדוויץ' ביתי וטעים בטעם נוסטלגי

סנדוויץ' עם חביתה וגבינת קוטג'.
רונן מנגאן
החומרים ל-2 כריכים:
לחביתה:
3 ביצים
1 כף חלב
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף שמן קנולה
לכריך:
2 בייגל חצויים לרוחבם
4 כפות קוטג' 5%
100 גרם גבינה צפתית מעודנת "פיראוס" 5%, פרוסה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
1 מלפפון שטוף היטב (לא קלוף) פרוס דק לאורכו (אפשר להיעזר בקולפן)
מעט עלי פטרוזיליה
ההכנה:
1. מכינים את החביתה: טורפים ביצים וחלב בקערית, ממליחים, מפלפלים ומערבבים. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים שמן ואת תערובת הביצים ומטגנים כ-2 דקות עד להזהבה. הופכים צד ומטגנים
כדקה נוספת. חוצים את החביתה.
2. מכינים את הכריכים: מורחים קוטג' על שני חצאי בייגל, מניחים מעל חביתה, פרוסות צפתית, מלפפונים ומפזרים עלי פטרוזיליה. מכסים בחצאי הבייגל הנותרים.
המתכון באדיבות חברת "תנובה".
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.