סנדוויץ' אחד ביום: כריך פסטרמה חם
סנדוויץ' מרשים, קל להכנה וטעים טעים, עם המון פסטרמה וסלט קולוסלו חמצמץ בצד. רק להכין ולהתנפל

סנדוויץ' עם פסטרמה.
כפיר חרבי.
המרכיבים לכריך:
200 גרם פסטרמה פרוסה
2 פרוסות לחם דגנים
ממרח איולי
פרוסות עגבניה
להגשה:
סלט קולסלו (מתכון בהמשך)
מלפפון חמוץ
ההכנה:
1. מורחים שכבה דקה של איולי על לחם הדגנים, מניחים עליה פרוסות עגבניה.
2. מחממים פסטרמה במיקרוגל כ-15
שניות. מניחים את הפסטרמה על פרוסת הלחם מעל העגבניה.
3. מגישים עם סלט קולוסלו ומלפפון חמוץ בצד.
המרכיבים לסלט קולסלו:
500 גרם כרוב חתוך דק
100 גרם גזר מגורד בפומפיה
100 גרם מיונז
20 גרם חומץ בן יין
מעט פלפל שאטה
מעט מלח
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים. ניתן לשמור בקירור.
המתכון באדיבות רשת "אספרסו בר".
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.