סנדוויץ' אחד ביום: כריך פסטרמה חם

סנדוויץ' מרשים, קל להכנה וטעים טעים, עם המון פסטרמה וסלט קולוסלו חמצמץ בצד. רק להכין ולהתנפל

nrg מעריב | 7/3/2011 8:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כפיר חרבי.
סנדוויץ' עם פסטרמה. כפיר חרבי.

המרכיבים לכריך:

200 גרם פסטרמה פרוסה
2 פרוסות לחם דגנים
ממרח איולי
פרוסות עגבניה

להגשה:

סלט קולסלו (מתכון בהמשך)
מלפפון חמוץ

ההכנה:

1. מורחים שכבה דקה של איולי על לחם הדגנים, מניחים עליה פרוסות עגבניה.
2. מחממים פסטרמה במיקרוגל כ-15

שניות. מניחים את הפסטרמה על פרוסת הלחם מעל העגבניה.
3. מגישים עם סלט קולוסלו ומלפפון חמוץ בצד.

המרכיבים לסלט קולסלו:

500 גרם כרוב חתוך דק
100 גרם גזר מגורד בפומפיה
100 גרם מיונז
20 גרם חומץ בן יין
מעט פלפל שאטה
מעט מלח

ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים. ניתן לשמור בקירור.

המתכון באדיבות רשת "אספרסו בר".

הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ -->