סנדוויץ' אחד ביום: כריך בריאות בנוסח בלקני
כריך בריאות בסגנון בלקני, עם גבינת פטה וירקות קלויים, חם, טעים ומזין. אופציה נהדרת לארוחת צהריים במשרד
ג'בטה או לחמניה גדולה
ממרח פסטו
4 פרוסות גבינת פטה
גבינת שמנת
1 פלפל קלוי
1/2 חציל קלוי
המצרכים לחציל קלוי:
1 חציל
100 מ"ל שמן
2 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
עלי טימין קצוצים
הכנת החציל:
1. שוטפים ופורסים את החציל לחתיכות, שמים בקערה, מוספים את יתר המצרכים ומערבבים.
2. פורסים את החציל על מגש ושמים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהוא משחים.

כריך בלקני עם גבינת פטה של קפה גרג.
יורם אשהיים
המצרכים לפלפל קלוי:
1 פלפל
100 מ"ל שמן
2 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
הכנת הפלפל:
1. שוטפים את הפלפל ושורפים על הגז בכל הצדדים עד שהוא שרוף לגמרי.
2. מקלפים את הקליפה וחותכים את הפלפל לחתיכות.
3. שמים בקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים.
הכנת הכריך:
1. חוצים לרוחב את הג'בטה (לא עד הסוף, כך שיהיה ניתן לסגור אותה).
2. מורחים את השמנת והפסטו ומוסיפים את גבינת הפטה, הפלפל והחציל הקלוי.
3. מכניסים את הכריך
כשהוא פתוח לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (ניתן גם להכניס לטוסט אובן) לכ-5 דקות או עד שהג'בטה חמה. חוצים את הכריך. ניתן להגיש לצד סלט או ירקות פרוסים.
באדיבות השף נדב מרום, רשת קפה גרג.
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.