על טעם וריח: סלט רוקפור ופרוסות סינטה

לא סתם סלט. מתכון של השף יוסי אסרף ממסעדת הפורטרהאוס לסלט מושקע עם מבחר חסות, גבינת רוקפור, שקדים ובזיליקום ברוטב וינגרט הדרים, שמוגש עם סינטה צרובה על הגריל. הקדמה נהדרת לסטייק

nrg מעריב | 2/1/2011 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המרכיבים:

חסה
מיקס עלים קטנים  - עלי סלק,ארוגולה, עלי חרדל וכו'
גבינת רוקפור בעלת ריח חזק
50 גר' שקדים קצוצים
4 עלי בזיליקום קצוצים
מקל סלרי פרוס לפרוסות דקות
100 גר' בשר סינטה חתוך לפרוסות.

הרוטב:

50 מ"ל חומץ בן יין אדום
50 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
גרדה מתפוז
2 כפות דבש
כף זרעי כוסברה טחונים לאבקה
כפית מלח
כפית פלפל
300 מ"ל שמן זית



יחצ
אי אפשר להתעלם ממנו. סלט רוקפור. יחצ
ההכנה:

1. בקערה מערבבים את מרכיבי הסלט.
2. בקערה נוספת או במעבד מזון מערבבים את מרכיבי הרוטב ומטריפים אותם ביחד לרוטב אחיד (לא חשוב שהרוטב

נראה שבור).
3. מערבבים את הרוטב עם הסלט.
4. במחבת כבד צורבים את נתחי הסינטה ממליחים ומפלפלים ומניחים מסביב לצלחת ההגשה.

באדיבות יוסי אסרף, שף ובעלים מסעדת הפורטרהאוס, דרך בני דרור 8, אזה''ת, תל מונד, 09-7969666.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->