עוגה לשבת: פאי שוקולד בניחוח אגוזים

שוקולד ואגוזים הוא שילוב מושלם. בעיקר כשמוסיפים לכל העניין קצת קרם נוגט וברנדי. שתהיה שבת מתוקה-מתוקה

nrg מעריב | 18/12/2010 13:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הבצק:

החומרים:

100 גר' סוכר
200 גר' מחמאה (מחמאה קרה)
300 גר' קמח
1 יח' ביצה
1 כפית תמצית וניל
20 גרם שקדים טחונים

ההכנה:

1. מערבבים את הסוכר, מחמאה, ביצה  וניל יחד, עד לקבלת עיסה חלקה.
2. מוסיפים את הקמח יחד עם השקדים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד (לא ללוש יותר מידי).

המילוי

החומרים:

500 מ"ל שמנת
400 גר' שוקולד
2 יח' ביצים
מעט ברנדי
50 גרם קרם נוגט (מחית אגוזי לוז)
50 גרם קרוקנט שקדים/ בוטנים/ אגוזי לוז/ אפשר גם פקאן סיני

ההכנה:

1. לחמם מעט את השמנת (לכבות את האש) להוסיף לה שוקולד.
2. להוסיף את הביצים, הנוגט והברנדי תוך כדי ערבוב.
יח''צ
פאי שוקולד אגוזים. שילוב מושלם יח''צ
העוגה:

1. מרדדים את הבצק על תבנית פאי בעובי 3 מילימטר, מפזרים את הקרוקנט על התחתית ויוצקים את מילוי השוקולד.
2. אופים

בחום של 170 מעלות כחצי שעה, עד לקבלת שוליים זהובים ומילוי רך כמו פודינג.

המתכון באדיבות תמי רורברג, קונדיטורית מסעדת "רורברג" מושב לבנים, 04-6715656.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''עוגות ועוגיות''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->