• 4.

    תגובה ל-3

    שמיינה, 27/01/11 21:45

    בודאי שאפשר ורצוי חמאה, נראה לי הקונדיטוריה הזו חיה בסרט, מי משתמש בימינו במחמאה?! רק דוסים אולי. ולגבי שמנת - 38%, באפייה לא טוב ללכת על פחות מזה

  • 3.

    איזה שמנת?

    נראה טעיםםם, 19/12/10 09:52

    וגם - האם חייב להשתמש במחמאה, אי אפשר חמאה?

  • 2.

    איזו שמנת?איזה שוקולד? (ל''ת)

    אחי, 18/12/10 23:15

  • 1.

    מה בדיוק

    ש.א., 18/12/10 22:58

    סוג השוקולד לבן חלב מריר וכמה אחוז מוצקי קקאו