ראש כרוב: סלט בוקצ'וי עם פלפלים קלויים ופרושוטו בקר

זה לא תרד, זה גם לא בדיוק כרוב. זה הבוקצ'וי, הכרוב הסיני שמככב במטבחי אסיה. השף של מסעדת סיימון הפתח תקוואית מכין סלט בוקצ'וי שעליו נחים פלפלים קלויים לצד רצועות של פרשוטו בקר

nrg מעריב | 14/10/2010 13:26 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים (2 מנות):

6 ראשים של בוקצ'וי שטוף (סוג של כרוב)
4 פלפלים קלופים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול חתוך לרצועות ירח
 70 גרם פרושוטו בקר


ויניגרט דבש:

 50 גרם דבש
 52 גרם חומץ לבן
 24 גרם מיץ לימון סחוט
  רבע כפית חרדל
 1 שן שום
 60 גרם שמן חמניות
 50 גרם שמן זית


אופן הכנת הסלט:

טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים, למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.
מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.
מערבבים בקערה
את הבוקצ'וי, פלפלים קלויים ובצל, מזליפים את הויניגרט ומערבבים.
מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.
צילום: דן פרץ
בין כרוב לתרד. סלט בוקצ'וי צילום: דן פרץ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->