מק דג: שפים ממליצים על המסעדות האהובות עליהם
מי אמר ששפים לא יודעים לפרגן לקולגות? במדור שמנחמד את הזירה, השף הראל מק מביסטרו "אדום" בירושלים, מודה שהוא הכי אוהב לאכול אצל הקולגה המרוחק "אורי בורי" בעכו

הראל מק. תנו לי סורבה עם דג צילום: יח''צ
בגדול: "באורי בורי יש אוכל מאוד פשוט ומאוד טעים שקולע בול לטעם הישראלי. המסעדה ממוקמת מול הים באיזור הנמל העתיק בעכו, בבית מאוד מאוד ישן, כך שכל האווירה שם שונה,
נינוחה ורגועה. גם הקהל היה נעים ומעניין בפעם האחרונה שהיינו שם, ישבו מסביבנו אנשי עסקים לצד תיירים ואנחנו שבאנו לאכול עם התינוקת. היה מגוון".
מנה אהובה: "הסשימי סלמון עם הסורבה וואסבי - מנה מעניינת מאוד שהיא שילוב בין הסורבה שהוא כביכול קינוח לחריפות של הוואסבי. הסורבה משתלב עם הדג מעולה".
על הבעלים: "אני לא כל כך מכיר את אורי ירמיאס. אבל סבתא שלי הייתה אוכלת שם עוד מאז שהמסעדה הייתה בנהריה ואני מאוד מעריך את העבודה שלו. עושה רושם שאורי הוא אדם מאוד נינוח ויצירתי".

אורי בורי. מבנה אבן עתיק
יחצ