עלה על הרכבת: המסעדן הראשון התמקם במתחם התחנה
המסעדן הזריז הראשון שפתח טאפאס בר במתחם התחנה המטופח הוא גולן דור מ"הננה בר". הלקוחות שלו כבר יושבים על מרפסת אבן טמפלרית גבוהה ומשקיפים על מתחם אלגנטי שאוטוטו מתעורר

חנויות האופנה האנינות שמיהרו לסגור חוזים כבר פועלות במקום. מבין העסקים בתחום האוכל, גולן דור, הבעלים של ה"ננה בר" בנווה צדק, בהחלט היה אחד הזריזים. הקהל שלו כבר יושב על המרפסת היפהפיה והגבוהה בקומה בה פועל הטאפס בר החדש שלו "שושקה שווילי" ושותה בירות אירופאיות בשקט האלגנטי שמסביב.
העיצוב של השושקה מטופח ומפנק. יש ספות שחורות ושולחנות עץ חרוטים ועל הקירות תלויים לוחות מתכת עם פרסומי בירות תקופתיים. מרפסת האבן גדולה יפהפייה והברמן הורס.
התפריט מוגדר כהיצע של מאזטים ים תיכוניים,
השושקה, שהפונט של השלט שלה מזכיר את הננצו'קה והתפריט עצמו פחות, עונה על הדרישות האנינות מבחינת עיצוב ואלכוהול. מבחינת אוכל, לא נראה שיש שם יומרה לעניין יותר מדי, אלא בעיקר לרפד את הבטן ולנשנש מנות בסיסיות ולקרוץ למי שמגיע ליהנות מהמתחם אבל לא מחפש חוויה קולינרית יוצאת דופן. גם המחירים צנועים כמו היומרות. מחירי המאזטים עומדים על 16 – 40 שקלים.

הברמן האטרקטיבי הוא לא הסיבה העיקרית לבדוק את הבר, אלא גם המבחר של כ- 80 בירות מכל העולם שיש במקום.
בחודש יוני יפתח הבעלים של מסעדת "פורלין" מסעדה איטלקית במתחם והחל מהשבוע שעבר פועל בימי שישי בתחנה, בין השעות 8:00-15:00 , שוק שמציע סחורה אורגנית - ירקות ופירות, מוצרי חלב, לחמים ומאפים, שמנים, זיתים, ריבות, עוגות, קטניות, תבלינים ותכשירי קוסמטיקה טבעית.
בתי הקפה שפועלים כרגע במתחם הם קפה גרג וקפה התחנה. בהמשך תיפתח המסעדה "ויקי כריסטינה" ומסעדה יהודית כשרה בשם רג'ינה.
שושקה שווילי, א'- שבת: 10:00- אחרון הלקוחות. פרוייקט התחנה, 03.5160008







נא להמתין לטעינת התגובות