לחמניות גבינה מיוחדות: בואיקוס ללא גלוטן

לחמניות בואיקוס טעימות ללא גלוטן. השף אילן רוברג עם מתכון ביתי פשוט, לחובבי הפחמימות שרגישים לגלוטן. התוצאה ריחנית במיוחד

nrg מעריב | 11/5/2010 12:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים:

350 גר' קמח נטול גלוטן
1  כפית אבקת אפיה
250 גר' גבינה לבנה 5%
1 ביצה
200  גר' חמאה או מחמאה מומסת
150  גר' גבינה בולגרית מגוררת
200  גר' גבינה צהובה קשה מגוררת (קשקבל)

לציפוי: 50 גר' גבינה צהובה מגוררת

הכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך מאד. אם הבצק רטוב מדי, מוסיפים מעט קמח.
מחלקים את הבצק לכ- 30 כדורים, טובלים את כיפתם
בגבינה מגוררת ואופים
בין 15-20 דקות בחום של 200 מעלות.


מתכון של השף רוברג אילן ממסעדת רורברג, שמגישה מנות ללא גלוטן
צילום: יח''צ
בואיקוס. רבע שעה של הכנה צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים