• 12.

    מתכון מעולה!!!!!

    מיכל, 13/06/14 16:17

    אחלה מתכון. אנחנו מכינים את זה קבוע לסעודה שלישית של שבת קודש, עם סלט ירקות גדול. ובנוסף מגררים לפני שבת עגבניות, מערבבים עם סחוג וזה פשוט מעדן ביחד עם הבואיקוס.
    תודה רבה!

    IP: 176.13.111.12דווח על תגובה זו

  • 11.

    ממש גאון מי ש''המציא'' את המתכון הזה (ל''ת)

    כולה החליפו קמח רגיל בקמח ללא גלוטן, 12/05/10 11:10


    IP: 92.230.74.109דווח על תגובה זו

  • 10.

    לא ממש

    רונה, 11/05/10 23:56

    מספר מנות טעימות, לא הכל. שירות מאולץ.עייף. מחירים מופקעים. לא אשוב לאכול שם.

    IP: 62.56.55.150דווח על תגובה זו

    • מסעדה טובה מאוד, לא מבינה על מה מתלוננת

      גומיו, 12/05/10 09:47

      באמת מיוחד שם...

      IP: 85.64.89.146 דווח על תגובה זו

  • 9.

    נווו באמת ברור שזה טעים לאללה, מלא שומן ופחמימות. אוכל שהוא חטא גמור!

    היעכנע, 11/05/10 22:51

    ושלום לכולסטרול, צרבת ודיאטה שהלכה פייפען.
    רק חסר היה שבסוף גם היה מטביע אותן בשמנת ופרמזן.
    אני עושה מנוי לשטיפות קיבה באיכילוב.

    IP: 84.229.214.47דווח על תגובה זו

  • 8.

    לחמניות בואיקוס

    יעל, 11/05/10 22:44

    כמה כוסות שווים ל350 גר' קמח ול250 גר' גבינה לבנה?

    IP: 66.31.155.110דווח על תגובה זו

    • תשובה

      תשובה, 12/05/10 09:46

      250 גרם גבינה לבנה זה פשוט גביע גבינה לבנה קטן.

      350 גרם קמח זה נדמה לי כוס וחצי

      IP: 85.64.89.146 דווח על תגובה זו

    • 140 ג' קמח=1 כוס (ל''ת)

      לילי, 12/05/10 13:30


      IP: 62.219.239.90 דווח על תגובה זו

  • 7.

    טוב, התמונה הזילה ממני הרבה ריר

    בתאבון, 11/05/10 20:39

    אבל איפה לעזעזאל זה מושב לבנים?

    IP: 85.64.89.146דווח על תגובה זו

  • 6.

    רוברג היא מסעדה מעולהההההההה (ל''ת)

    מיכל, 11/05/10 20:38


    IP: 85.64.89.146דווח על תגובה זו

  • 5.

    מגניב

    גלוטן, 11/05/10 20:38

    סוף סוף גם אני יכולה להינות משבועות, יפה שיש מסעדה שמתייחסת גם אלינו :-)

    IP: 85.64.89.146דווח על תגובה זו

  • 4.

    מה קרה לכם? מה זה פתאום הסיפור עם הגלוטן?

    איציק, 11/05/10 20:13

    מישהו החליט שגלוטן זה רע? הרי זה נכון רק לגבי חולי צליאק! בני אדם אכלו לחם חיטה משחר היסטוריה, ושרדנו, לא? לא חלינו, לא מתנו ברעב, אז מה הסיפור? כמו עם ''הקרינה המסרטנת'' מנסיעה באוטו?

    IP: 217.132.138.136דווח על תגובה זו

    • מה רע? תפרגן לחולי צליאק. ואתה תשתמש בקמח רגיל במקום.

      אמא'לה, 12/05/10 07:29

      למה לראות את השלילי בכל דבר?!! ניסית פעם למצוא מוצרים נורמלים של חולי צליאק ולא בפסח?!!!!!!!!! אז פרגן להם במתכון קטן לשבועות. לא יהרוג אותך.

      IP: 209.88.187.126 דווח על תגובה זו

    • מה הקטע שלך , סוף סוף קיבלתי מתכון שאני יכולה לאכול

      חולת צליאק, 12/05/10 09:50

      כל הכבוד!!!

      IP: 85.64.89.146 דווח על תגובה זו

    • אז זהו שלא !!!!!!!!!

      אלמוניני, 15/05/10 18:03

      גלוטן זה רע !!!!!
      גלוטן זה הדבק שמדביק את הקמח......
      וכמו שהוא מדביק כך גם הוא נדבק למעי ולקיבה!!!, גוף שלא רגיש לגלוטן יודע להלחם בדבק ולנטרל אותו בניגוד לחולי צליאק.
      אבל זה שהגוף נלחם בזה זה לא אומר שזה לא מזיק.......
      גם בשפעת הגוף נלחם, אבל אם אני אבוא ליידך חולה. אתה תברח כמו אחוז אמוק !!!!
      תחשוב על זה לפני שאתה מוציא את דפי ההיסטוריה שלך וכמו שאמרו לך - תפרגן.....
      תפרגן לצליאקים, לסוכרתיים, לרגישים לסוייה ובכלל לכל אחד אחר שהוא לא אתה !!!!

      IP: 77.127.144.194 דווח על תגובה זו

  • 3.

    המון חמאה-למישהו יש רעיון לתחליף של לפחות מחצית החמאה? (ל''ת)

    בואיקה, 11/05/10 19:16


    IP: 94.230.85.150דווח על תגובה זו

    • מספיק להשתמש במאה גרם חמאה ולא יותר!!!! (ל''ת)

      מיכל, 13/06/14 16:18


      IP: 176.13.111.12 דווח על תגובה זו

  • 2.

    איי , מי יכין לי? (ל''ת)

    ירון השמן, 11/05/10 18:07


    IP: 84.229.107.221דווח על תגובה זו

  • 1.

    רוצים אוכל בלי גלוטן ?המנעו מלהכנס לרשת זבאללו היא

    העיט, 11/05/10 18:06

    סבארו הקורסת והנחותה
    ותוכלו גם לחסוך מכה מעצמכם

    IP: 84.228.11.226דווח על תגובה זו