ארוחת סלט: סינטה עם ירקות העונה
מצפים את נתח הסינטה בדברים טובים כמו שום, חרדל וטימין, מכניסים לתנור עם ירקות צלויים, מוציאים, פורסים ומפזרים מעל אוסף עלים רעננים. השף עומרי שחר עם סלט הסינטה

מתכון ל-4 סועדים:
לרוסטביף:
1/2 קילו נתח סינטה או נתח פילה בקר, נקי משומן וגידים
למרינדה:
1 כף חרדל גרגירים
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח גס
כף טימין קצוץ
כף רוזמרין
לירקות האנטיפסטי:
ירקות פרוסים לפרוסות ארוכות:
2 פלפלים - אדום וצהוב
1 בטטה בינונית
1 בצל אדום קלוף
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
כף טימין קצוץ טרי
הכנת הרוטב לסלט:
4 כפות חומץ בלסמי
1 כף חרדל גרגרים
1 כף סוכר חום
1/2 כוס שמן זית
כף מיץ לימון
לערבב היטב בצנצנת סגורה
לסלט:
מבחר חסות, בייבי ורוקט
אופן ההכנה: עדיף ורצוי שנתח הבשר יהיה בטמפרטורת החדר לפני תחילת צלייתו. יש לחמם תנור לחום גבוה (220 מעלות) מראש. יש לעטוף את נתח הבשר במרינדה ולהניחו בתבנית. אם יש בנמצא רשת
שאפשר להניח אותו על גביה, עדיף. להכניס לצלייה למשך 15-20 דקות, עד לדרגת עשייה מדיום. לאחר יציאתו מהתנור, יש להמתין מס' דקות לפני פריסתו. (אפשר להגיש חם או קר).
הכנת ירקות האנטיפסטי: מחממים תנור לחום בינוני גבוה (כ- 180 מעלות). מערבבים את כל הירקות עם שמן זית, מלח פלפל וטימין. מפזרים על גבי תבנית ואופים בתנור כרבע שעה או עד שכל הירקות מוכנים (שיתרככו מעט, בעיקר הבטטות).
הרכבת המנה: יש לשים את מבחר החסות בקערה. להוסיף את הירקות הקלויים ואת הבשר הפרוס דק. לבזוק מעט מהרוטב מעל.