תכניות לערב: מולים בזעפרן

בדרך כלל מעדיפים להשאיר למסעדה את התענוג לבשלם, אבל בשביל לקבל מולים בזעפרן, צריך רק לעצור בדרך, לאסוף מהסופר ולהקפיץ במחבת. מתכון של השף אייל הרוש ממסעדת בליני

nrg מעריב | 21/10/2009 11:13 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מולים בזעפרן
מולים בזעפרן צילום: יחסי ציבור
החומרים:
14 מולים שחורים וסגורים
10 גרם חמאה
5 שערות זעפרן (מושרות בחצי כוס מים חמים)
1/2 בצל לבן חתוך דק
שן שום קצוצה דק
1/2 כוס יין לבן
3/4 כוס שמנת מתוקה (32%)
מיץ לימון מחצי לימון

ההכנה:
1. במחבת עמוקה מטגנים את החמאה, הבצל והשום עד לשקיפות הבצל.

2. מוסיפים את הזעפרן עם המים והלימון ולאחר מכן את שאר הנוזלים.

3. מצמצמים
את הרוטב ומוסיפים את הצדפות ב-2 דקות האחרונות של הצמצום.

4. ניתן להגיש את המנה עם מעט עירית מעל או על גבי פסטה ארוכה (לינגוויני).
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים