תכניות לערב: מולים בזעפרן
בדרך כלל מעדיפים להשאיר למסעדה את התענוג לבשלם, אבל בשביל לקבל מולים בזעפרן, צריך רק לעצור בדרך, לאסוף מהסופר ולהקפיץ במחבת. מתכון של השף אייל הרוש ממסעדת בליני

מולים בזעפרן צילום: יחסי ציבור
14 מולים שחורים וסגורים
10 גרם חמאה
5 שערות זעפרן (מושרות בחצי כוס מים חמים)
1/2 בצל לבן חתוך דק
שן שום קצוצה דק
1/2 כוס יין לבן
3/4 כוס שמנת מתוקה (32%)
מיץ לימון מחצי לימון
ההכנה:
1. במחבת עמוקה מטגנים את החמאה, הבצל והשום עד לשקיפות הבצל.
2. מוסיפים את הזעפרן עם המים והלימון ולאחר מכן את שאר הנוזלים.
3. מצמצמים
את הרוטב ומוסיפים את הצדפות ב-2 דקות האחרונות של הצמצום.
4. ניתן להגיש את המנה עם מעט עירית מעל או על גבי פסטה ארוכה (לינגוויני).







נא להמתין לטעינת התגובות