סלט קינואה עם סלרי, אגסים ורימון
סלט מרענן וקיצי. אפשר להגיש כמו חנה שטיינר בצלחות אישיות או בקערה גדולה לכל השולחן

סלט קינואה עם סלרי, אגסים ורימון צילום: רובי קסטרו
חצי כוס קינואה
4 מקלות סלרי, קלופים ופרוסים
1 אגס, חתוך לקוביות
חצי רימון מפורק לגרעינים
3-4 כפות אגוזי ברזיל קלויים קלופים וקצוצים
4 כפות חמוציות מתוקות
2 כפות נענע קצוצה
3-2 כפות חומץ אורז
מלח
ההכנה:
1. שמים את הקינואה בסיר עם 2 כוסות מים ובערך כפית מלח. מבשלים על אש בינונית עד שהקינואה מוכנה. מסננים ומניחים בקערה.
2. מוסיפים את הסלרי, האגס,
גרגרי הרימון והחמוציות. ממליחים ומוסיפים את החומץ. נותנים לכל החומרים לעמוד יחד כ-20 דקות.
3. לפני ההגשה מוסיפים את הנענע והאגוזים הקצוצים.