טעים אש: הקבב הרומני של דורון

הנעלם הגדול בסיפור של דורון הוא הסיבה שבגללה עזב את הכל והתמכר לנפנוף על האש. הממצא הגדול הוא הטעם המצטיין של הקבב שהוא עושה וגם מביא עד הבית. אם רק תבקשו 5 קילו

מרמלדה | 7/7/2009 9:27 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
דורון מנפנף מעל הקבב
דורון מנפנף מעל הקבב צילום: יחסי ציבור
לכל אחד מאיתנו יש סוד, קטן או גדול, שהוא נוצר בליבו ולא מגלה לאיש. לפעמים זאת חרטה ישנה, לפעמים אהבה עתיקה, לפעמים בגידה מעיקה. אבל כמעט ולא תמצאו אדם נטול סוד. כי מאחורי כל סוד יש סיבה, וסיפור, וחיים שלמים.

לא כל הסודות הם עד כדי כך טעונים רגשית. להיפך. יש סודות שהם כל כך עסיסיים ומלאי טעם, עד שאין ברירה אלא להפוך אותם לקריירה. ככה בדיוק קרה לדורון פרל, שעסק בתחומים אחרים לחלוטין לפני שנכנע לאהבתו האמיתית – בשר בכלל, וקבב רומני בפרט.

לדורון יש הרכב מנצח שהופך את הקבב הרומני שלו לחוויה חוץ גופית, ותיבול סודי שלא תצליחו להוציא ממנו, ולא משנה כמה תנפנפו. אפשר להזמין ממנו משלוח של
קבבים במשקל לאירועים משפחתיים או חברתיים (חמישה קילו ומעלה. אל תתקשרו אליו בשביל שני ביסים), ואפשר להזמין אירוע בשרים שלם,  כולל סלטים, פיתות וניפנוף שמתומחרים בהתאם.

פרל מספר שנולד לאמא הונגרייה ולאבא רומני, כך שהקבב נמצא אצלו עמוק בגנים, והוא מודה שהוא כל כך אוהב את מה שהוא עושה, עד שיש מי שמכנה אותו "The Grill D.J.". מי שטעם את הקבבים שלו נשבע שאין דברים כאלה, ומספר שדורון מקפיד על תנאי סטריליות שלא היו מביישים את פרק סיום העונה ב-ER.

אנחנו יודעים שלעולם לא נצליח להוציא ממנו את סוד התיבול החשאי שלו, אבל איכשהו נדמה לנו שכדי לגלות אותו בעצמנו, נזדקק להרבה יותר משלושה נישנושים.

מחיר: החל מ-60 ₪ לק"ג קבב (עשוי מטחינת בשר בקר 20% שומן – אנטריקוט, צוואר וצלעות). המחיר כולל משלוח (הזמנות החל מ-5 ק"ג). לפרטים: דורון, 050-6804740.

רוצים לדעת על הדברים הכי שווים? הירשמו חינם למרמלדה - הניוזלטר היומי שיפתח לכם את הבוקר. הולך מצוין עם קפה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים