סלט פטריות חם עם ערמונים

מתכון של משפחת קשלס

מעריב | 4/6/2009 10:36 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

החומרים:
2 חבילות שמפיניון טריות, פרוסות לפרוסות גדולות
3-4 שקיות ערמונים קלופים
100 גרם חמאה
3 שיני שום, כתושות
3 כפות סילאן
1/2 כפית מלח

ההכנה:
1. ממיסים את החמאה בסיר עם שוליים נמוכים. מכניסים את השום לכמה שניות ואז מוסיפים פנימה את הפטריות.
2. ממליחים (כדי לזרז את הוצאת הנוזלים). כשהפטריות מתבשלות ומצטברים נוזלים במחבת, מכניסים פנימה את הערמונים.
3. מבשלים

עד שהמים כמעט נגמרים והערמונים מקבלים קצת נפח.
4. דקה לפני הסוף מוסיפים את הסילאן שמעניק להכל ברק וצבע. מבשלים ומערבבים עד שנשארים מעט נוזלים במחבת.
הכמות יוצאת קטנה אז כדאי להגיש בקערה קטנה עם שוליים רחבים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים