בבקה תפוז
הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט מציג את גרסתו לבבקה. הוא מוסיף תפוזים

בבקה תפוזים, בן עמי צילום: יחסי ציבור
250 גרם חמאה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
לערבב במעבד מזון, ולהוסיף:
3 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
גרידת תפוז
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
לערבב היטב, לשפוך 2/3 לתבנית עם חור באמצע, וליישר.
לשפוך כוס אחת של מיץ תפוזים לבלילה שנשארה במעבד המזון
ולערבב. לשפוך את התערובת שבתבנית וליישר. לאפות כ- 45 דקות. כשיוצא מהתנור להרטיב בסירופ סוכר.