גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


בבקה תפוז

הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט מציג את גרסתו לבבקה. הוא מוסיף תפוזים

nrg מעריב | 19/1/2009 9:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
 
בבקה תפוזים, בן עמי
בבקה תפוזים, בן עמי צילום: יחסי ציבור

 250 גרם חמאה
2 כוסות סוכר
4 ביצים

לערבב במעבד מזון, ולהוסיף:
3 כוסות  קמח
3 כפיות  אבקת אפיה
קורט מלח
גרידת תפוז
1 כוס חלב

אופן ההכנה:
לערבב היטב, לשפוך 2/3 לתבנית עם חור באמצע, וליישר.
לשפוך כוס אחת של מיץ תפוזים לבלילה שנשארה במעבד המזון
ולערבב. לשפוך את התערובת שבתבנית וליישר. לאפות כ- 45 דקות. כשיוצא מהתנור להרטיב בסירופ סוכר.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים