• 11.

    הכנתי והעוגה לא טעימה, היא לא הצליחה,

    ~~~~~~, 12/11/10 13:43

    החלק העליון שמעורב במיץ התפוזים יצא לא אכיל, לא פעם ראשונה שאני אופה, העוגה לא מוצלחת לטעמי

  • 10.

    צודקים

    שירי, 20/05/09 15:55

    באמת לא בבקה - עוגת שמרים
    לא הגיוני שבן עמי ביודעין עשה את הטעות
    בכל מקרה נראית אחלה של עוגת תפוז

  • 9.

    תמונה שונה

    שוש, 27/01/09 19:15

    מתכון לא ברור ,בכלל העוגה נראית כמו עוגת שוקולד. איזה מן שף אתה .

  • 8.

    אחלה מתכון

    נוי אלון, 25/01/09 19:36

    טעים וקל להכנה תודה

  • 7.

    בבקה

    sarah p, 23/01/09 18:11

    זה באמת נראה כעוגת תפוז עכשו יצאה מהתנור.
    התפורר בשחרור מהתבנית .סיליקון .והסירופ לא כתוב איזה עשיתי מהראש ויצא רטוב מידי וזו הסיפה להתפוררות .

  • 6.

    אפשר בבקשה??

    מיה, 20/01/09 08:24

    שכחתם כבר איך נותנים מתכון בלי שימוש במעבד מזון או במיקסר עם וו לישה?
    אתם יודעים, יש אנשים שעדיין לא מחזיקים בביתם את הכלים היקרים האלה.
    תנו גירסה גם בלי המיכשור - מה סדר ערבוב החומרים וכו'
    תודה

    • הצעת ייעול

      חן, 20/01/09 11:22

      מיה, תקני מיקסר ידני שמגיע עם מקציף ועם וו לישה. זה לא עולה הרבה, זה עושה עבודה אפילו יותר טובה ממיקסר רגיל או מעבד מזון ואפשר לעשות איתו הכל! את שלי קניתי בחו''ל אבל לא נראה לי שזה נורא יקר. את לא מבינה איך החיים שלך במטבח ישתדרגו.

  • 5.

    בן עמי- תתעורר!!! ככה מפרסמים מתכון? לא ייאמן

    יעל, 19/01/09 18:08

    מה קורה לאנשים, חוסר אחריות, לא מקצועי ולא רציני. סליחה על הביקורת- אבל ככה זה נראה.
    בבקשה בעתיד- לפרסם מתכון רק אם באמת אתה רוצה ללמד ולא ליחסי ציבור, מתכון כזה הורס יחסי ציבור

  • 4.

    זאת לא בבקה, מתכון לא רציני, בן עמי- לא יפה להתרשל!!!! (ל''ת)

    שף קונדיטור, 19/01/09 18:02

  • 3.

    זה לא בבקה. זו עוגת תפוז ! (ל''ת)

    קונדיטור, 19/01/09 15:27

  • 2.

    ל-1, דווקא נראה קל ופשוט, יש לך הצעות לשיפור? או מתכון אחר, אנא שלחי (ל''ת)

    יובל, 19/01/09 14:16

  • 1.

    מתכון מרושל

    חובבת אפייה, 19/01/09 13:32

    המתכון לא ברור, לא כתוב חום התנור שדרוש ובכלל שלבי ההכנה לא ברורים.
    בדרך כלל חמאה וסוכר מערבבים ביחד לתערובת קרמית ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת -
    יש אזכור לסירופ סוכר אבל לא כתוב איך להכין אותו.
    קצת הקפדה לא תזיק.

    • אחלה מתכון

      לילי, 23/01/09 18:30

      מתכון נהדר, ניסיתי, אמנם לא הוספתי סירופ אך הוספתי אגוזי מלך ופרות יבשים.